Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Se zaljubiv vo edno devojce so koe ucev celi 8 god..arno ama ona "luduva" po eden drug a mene ne me ferma kako da i prijdam,kako da i go svrtam vnimanieto kon mene,kako da ja nateram da se zaljubi vo mene...plss pomos.
Како што би рекол Крусер: Залапај ја! Сериозна сум. Се знаете 8 години, знаете и двајцата какви сте по карактер и сите тие ствари, џабе да глумиш ваков или таков.
Ако и е убаво, ќе приметиш. После ќе ја прашаш дали сака да ти е женска и тоа е тоа. Ако сака - супер, ако не - здравје :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Кога ќе се подаде девојката после воопшто не ме интересира,а иако пред тоа сум имал сериозни планови со неа.Откога ќе се случи чинот гледам побрзо да ја испратам ако е кај мене или пак јас да си одам што побрзо ако сум кај нејзе дома.Доста девојки страшно ми се свиѓале додека не сум бил со нив,после ќе успеам,а потоа следува секс и толку.Ова ми е сериозен проблем доста долго време.
Дали поради тоа си имал некакви проблеми, т.е. дали некоја од девојките потоа ти се закачувала и ти барала да се земете и да живеете вечно заљубени и венчани и слично?

Ако не - немаш проблем, зашто и девојките сакаат да се секснат за една вечер и потоа да им се фалат на другарките колку голем/широк/итн примиле, не бери гајле.

Со други зборови: ти девојките не ги гледаш како личности, туку само како подвижни вагини, а тие тебе те гледаат само како подвижен и лесно еректибилен пенис што сакаат да го примат, а тој сака да им влезе. Ништо чудно.

Оној момент кога ќе посакаш да имаш секс со една девојка *повторно*, т.е. и откако си имал секс со неа, е тогаш ќе може да размислуваш за врска и за љубов и за сè по ред. До тогаш, секогаш имај доволно количество кондоми со себе, каде и да одиш - како си тргнал, секогаш ќе ти се најдат.

Поздрав мајсторе и со лесно. :notworthy:

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Дали поради тоа си имал некакви проблеми, т.е. дали некоја од девојките потоа ти се закачувала и ти барала да се земете и да живеете вечно заљубени и венчани и слично?

Ако не - немаш проблем, зашто и девојките сакаат да се секснат за една вечер и потоа да им се фалат на другарките колку голем/широк/итн примиле, не бери гајле.

Со други зборови: ти девојките не ги гледаш како личности, туку само како подвижни вагини, а тие тебе те гледаат само како подвижен и лесно еректибилен пенис што сакаат да го примат, а тој сака да им влезе. Ништо чудно.

Оној момент кога ќе посакаш да имаш секс со една девојка *повторно*, т.е. и откако си имал секс со неа, е тогаш ќе може да размислуваш за врска и за љубов и за сè по ред. До тогаш, секогаш имај доволно количество кондоми со себе, каде и да одиш - како си тргнал, секогаш ќе ти се најдат.

Поздрав мајсторе и со лесно. :notworthy:
Имав некои случаеви кога после тоа следувало многу замарање по телефон,и објаснување од стилот не сум тип на девојка што од втора дава,ама ете со тебе морав и слично.Друга работа е тоа дека само после еден или два секса несакам веќе ништо со неа(а пред тоа многу ми се свиѓала).А дека ги гледам како подвижни вагини нормално дека е така,имам 22 години и ако сега не уживам во благодетите на повеќе женски тела понатаму ќе биде веќе касно.

Во принцип незнам ни јас што сакам,од една страна сакам девојка,а од друга страна гледам што побрзо да се подаде и после не е тоа тоа!

Сепак има една што би ја љубел со цело срце и тело,ама некои мои грешки ја оддалечија премногу.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Имав некои случаеви кога после тоа следувало многу замарање по телефон,и објаснување од стилот не сум тип на девојка што од втора дава,ама ете со тебе морав и слично.Друга работа е тоа дека само после еден или два секса несакам веќе ништо со неа(а пред тоа многу ми се свиѓала).А дека ги гледам како подвижни вагини нормално дека е така,имам 22 години и ако сега не уживам во благодетите на повеќе женски тела понатаму ќе биде веќе касно.

Во принцип незнам ни јас што сакам,од една страна сакам девојка,а од друга страна гледам што побрзо да се подаде и после не е тоа тоа!

Сепак има една што би ја љубел со цело срце и тело,ама некои мои грешки ја оддалечија премногу.
Ете што сакаш и која ја сакаш и која ја бараш во сите останати.

Кажи ѝ дека ти е жал што си ги направил тие грешки и дека, кога би имал втора шанса, би бил подобар со неа (јасно, под услов да знаеш како си згрешил и како понатаму би се однесувал правилно). Кажи ѝ преку телефон или СМС или Facebook или како и да е. Само гледај да дознае што чувствуваш за неа.

Кажи ѝ еднаш. И потоа немој ни да бараш одговор од неа - ти веќе си продолжил, со самото тоа што си се вдал на уживање на благодетите на повеќе женски тела. Ова го велам со цел дека многу е можно таа повеќе да не сака да има контакти со тебе.

Но, ако ти одговори, тоа значи дека сè уште не ја изгубила поврзаноста кон тебе, каква и да е (макар и само да ти одговори нешто како „Те слушнав, благодарам на вниманието. Поздрав“). Во тој случај ќе може да работиш на подобрување на таа врска, но тоа е веќе друга тема.

Со лесно (y)

Ultimate'

Диктатор
Член од
23 октомври 2007
Мислења
118
Поени од реакции
9
аман за аман помош имам една колешка значи многу сум заљубен во неа. како да и пријдам да правам муабет да и ги дознаам нејзините интереси и и да почнам да правам нешо со неа?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
па со колешка ако немаш што да сврзеш муабет со кого? прашај нешто безвезе демек за работа, па демек не знаеш па да ти пообјасни и за големата добрина што ти ја напрајла ќе ја носиш на кафе, па ќе ја прашаш за книга/ филм/ музика... и ќе испадне дека уствари ти тој филм/ книга/ музика ги обожаваш ама неможеш да ги најдеш. ќе ја замолиш да ти ги зајми. па пак кафе за да и ги вратиш. па ќе и донесеш некој твој филм/книга/ цд... па после ќе треба да ти ги врати. и така оди тоа... а нормално кога ќе излезете на кафе ќе прајте муабет ( нема ваљда да траете ) и така ќе дознаеш за нејзините интереси и ќе се зближите :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
аман за аман помош имам една колешка значи многу сум заљубен во неа. како да и пријдам да правам муабет да и ги дознаам нејзините интереси и и да почнам да правам нешо со неа?
Не ми се верува дека некој повоздрасен од 18 години го пишува ова, освен не е нормално жртва на детска експлоатација и работи на 14-5 години во фабрика и запознава колешка, за колешка од факултет пак треба да имаш полни 18 освен ако не си Марко Ќаласан што отворено се сомневам.

Прашај ја кои се нејзините интереси, инаку не гледам друг начин да разбереш, освен ако не одиш на социјални мрежи и гледаш во интереси каде секој втор е фан на Тоше и омилена серија им е Опуштено со Тоние и Део.
Мислам можеш ама ми е многу лејм мене.

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.297
Поени од реакции
568
дали е можна долга врска без покажување на емоции ...?

Член од
20 октомври 2010
Мислења
16
Поени од реакции
2
Ако може некој совет ...
Вака ... имав врска 2год и раскинавме со дечкото не е битно од кои причини ... Уште од помали еден другар ме шмека и он цело време ми кажува дека е заљубен во мене али ја не го рецкав ... Сега откако конечно сум слободна за наго т.е. тоа беше пред 7,8 месеци излеговме и конечно почнав да го приметувам заедно со неговите квалитети порано му ги забележував само негативните особини ... Знам дека ме сака и јас него во врска сме веќе 5 месеци, но се некако се нервирам кога ќе чујам некои работи за бившиот дури напраив лажен профил на фб за да му гледам на ѕидот што како .. Што да правам, како да го тргнам од мислите и конечно да бидам среќна со дечкото кој ме сака.. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom