Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Лани бев ама со агенција само патот ми беше платен - 50 евра повратна + 5 евра осигурување.
Кога стигнавме таму се сместивме, местото се викаше Sunset Beach 3, преубаво место, случајно го најдовме, базенот е совршен. 25 евра од вечер за двајца, значи 125 евра за спиење од човек.
Btw немој да мислиш дека е евтино како во Охрид.
Знам сум бил ама у Несебар и знам за цените у Сани бич,ама за хотелите слабо.Имам одлична понуда за Златни Песоци околу 30 евра поскапа од Сани бич.

Одам стрикно за ноќен живот плажи млажи вода не ме интересира баш.

Член од
8 април 2009
Мислења
26
Поени од реакции
11
Луѓе на 5ти тргам за Полихроно, никогаш не сум бил таму а бидејчи знам дека е најпосетено место на Срби и Македонци, ако може некој да ми каже какво е ова место ? Претежно фамилијарно или за млади повеќе ? Ај некој нека одговори ве молам :)
Минатата година бев таму...во право си дека има мн Срби и Македонци особено,но поретко млади. Нормално има каде да заседнеш до доцните часови но во главно е мирно место за релаксирање. Ако сте со возило ќе можете да прошетате до блиските градчиња-Калитеа,Пефкофори... а има и блиски плажи кои можете да ги посетите бидејќи плажите во Полихрино не се нешто особно. Сепак морето е тоа штоо ме влече за натаму,а а Полихроно би го препорачала за неколку дневен одмор, одмор -во буквална смисла на зборот.

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
дали знае некој колку се двизат цените во лефкада за изнајмување моторче и дали има понуда некоја за 10 ноќи накај 20 јули му ја кидам .......тнх......

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Да не знае некој колку пари е изнајмување место за камп приколка во Љубаниште ?

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Vistina li e toa sto se zbori deka nei pori e "penzionersko mesto" ??????:(
Olimpic beach,paralia,leptokrarija,polihrono,nei pori,platamona....itn.....site se isti kako i poveketo sto se naogaat na toa krajbrerzje kako i na kracite....ne se peznionerski bas vo bukvalna smisla ama veruvaj deka nema bas nekoja zabava za mladi...ubavi golemi sredeni plazi,prodavnicinja mnogu,po nekoj kafic i taka...posle 4 den ke ti skurci...samo vo paralia ima disko ogromno so fakeli,sredno itn...ama gabe koga nema narod...ogromna 0 se site ovie vo sporedba so zakintos....

Член од
26 јуни 2011
Мислења
13
Поени од реакции
2
Olimpic beach,paralia,leptokrarija,polihrono,nei pori,platamona....itn.....site se isti kako i poveketo sto se naogaat na toa krajbrerzje kako i na kracite....ne se peznionerski bas vo bukvalna smisla ama veruvaj deka nema bas nekoja zabava za mladi...ubavi golemi sredeni plazi,prodavnicinja mnogu,po nekoj kafic i taka...posle 4 den ke ti skurci...samo vo paralia ima disko ogromno so fakeli,sredno itn...ama gabe koga nema narod...ogromna 0 se site ovie vo sporedba so zakintos....
dobro sega ...zakintos e zakintos..sepak e ostrov ;)
ja ke idam so decko mi i ne deka baram nesto luuuuda zurka ..onaka da ima kaj kafe da pieme navecer so se veli ili nekoe koktelce :D i nesakam nesto mn guzva ama pak neli da ne bide straosna granica nad 50 :rolleyes:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
Летово ќе одам во Кушадаси. Досега не сум била, па тие што биле нека пишат впечатоци и информации околу ноќниот живот, дали има мн места за излегување, како се движат цените и плажите какви се:)

S

Stef Bachatero

Гостин
Летово ќе одам во Кушадаси. Досега не сум била, па тие што биле нека пишат впечатоци и информации околу ноќниот живот, дали има мн места за излегување, како се движат цените и плажите какви се:)
Јас сум бил во Кушадаси и морам да кажам дека од Турција тоа место највеќе ми се свиѓа.За млада дама како тебе иди на Ladies Bitch малку е поскапо но вреди.За ноќен живот незнам бев тогаш мал 13 години,но сепак местото има многу да понуди,базари,супермаркети и ноќни клубови и незаборавниот Аква Парк :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Кушадаси ти е супер место, едно од подобрите места во Турција, јас сум бил одамна како помал и не се сеќавам многу, но никогаш нема да го заборавам АкваПаркот (Аква Фантази се вика), мислам дека 20 евра негде се плаќаше за цел ден карта тогаш сега незнам како се цените. Турција ти е скапо место така да планирај повеќе пари да се земеш со тебе.

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.296
Поени од реакции
567
Било каде само не Охрид! Викендов идиотите ме потсетија зошто лани ги мразев. Во ресторанче на плажа, одам на појадок со друштво, порачуваме храна за околу 1500-2000 денари, и викаме пијалок после јадењето, оти сме многу гладни(мене ме боли желудник со газирано на гладно) И идиотов вика, ако сакате за пиење, арно, ако не одете седете на друга маса, ОТИ НА ВАА МАСА СЕ ЈАДЕ И СЕ ПИЕ; А НА ДРУГИТЕ САМО СЕ ЈАДЕ!!!
а кое е тоа ресторанче?

Член од
8 април 2009
Мислења
26
Поени од реакции
11
За Макарска има мн слаби понуди од страна на туристичкиве агенции, па сакам да дознаам дали лесно би се снабдиле со смештај доколку не резервираме? Колку се движат цените за смештај покрај море?

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.296
Поени од реакции
567
lele ne mi se veruva ..lele idioti lele na ovaa masa samo se jade hahahahahha
и пак не ми одговори кое е тоа ресторанче ... да знајме да го одбегнуваме ...
--- надополнето: Jul 4, 2011 8:18 PM ---
некои искуства, цени за приватен смештај во оклниве држави ... ?

Kajgana Shop

На врв Bottom