Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.611
Исто.
само овој го имам...и доволен ми е
Исто.
Така некако и јас размислувам, ама досега од луѓето што ги знам, а се со бугарски пасош, ама баш ниеден не беше дојден до питачки стап.Кога ќе дојдеш до питачки стап и ќе сакаш да си го прехраниш семејството по секоја цена, ќе заборавиш на патриотизмот и ќе тргнеш кон „спасението“...ги оправдувам само оние што навистина се мизерни и неможат да преживуваат во Македонија, а за тие што бегаат од аздис немам коментар, не заслужуваат да бидат Македонци. Но, тоа е само мое мислење
мојот е со петокрака
pa izgleda ne si ja videl makedonija vo pravoto svetloНиту сум видел некој да дојде до питачки стап,ниту пак сум видел некој да умре од глад,е сега некој ако е алчен слободно нека си го продаде газот,но нека не мисли дека нема да има последици за продавањето...
ама баш такви(питачи) се бараат низ европа за работаpa izgleda ne si ja videl makedonija vo pravoto svetlo
?Што е поголемо предаство тетоважа од ЈНА или бугарски пасош?
Не.
тетоважата ништо не докажува за идентитетот на еден човек,но со пасошот каде и да одиш ќе бидеш деклариран спрема тој истиотШто е поголемо предаство тетоважа од ЈНА или бугарски пасош?
Не.