Абе ја сакам 2, ама мојава уште сега напиња за 4, што се многу - многу се.
Па што те гајле она ќе се напиња,нема ти

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ја сакам 2, ама мојава уште сега напиња за 4, што се многу - многу се.
А кој ќе ги храни, купува облека и слични трошоциПа што те гајле она ќе се напиња,нема ти![]()
А кој ќе ги храни, купува облека и слични трошоци?
едно до две![]()
Нема да ми биде жал, да се има дете не е лесно, тоа носи големи одговорности, прво да се пазиш 9 месеци пред да се роди, па после и пораѓањето, па да го воспиташ, па ако тргне по лоши патишта со друштвото ќе ти донесе и тоа какви проблеми. Не дека сум против имање деца, напротив би сакала многу да имам дете, но ме плашат одговорностите и што како ќе биде. Затоа и напишав дека сакам до 2 деца да имамАбе нема да ти е жал само едно.. да гледаш како само расне,без брат или сестра ? Покрај родители на едно дете му е потребно и тоа![]()
Нема да ми биде жал, да се има дете не е лесно, тоа носи големи одговорности, прво да се пазиш 9 месеци пред да се роди, па после и пораѓањето, па да го воспиташ, па ако тргне по лоши патишта со друштвото ќе ти донесе и тоа какви проблеми. Не дека сум против имање деца, напротив би сакала многу да имам дете, но ме плашат одговорностите и што како ќе биде. Затоа и напишав дека сакам до 2 деца да имам![]()