Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
А кој ќе ги храни, купува облека и слични трошоци :)?

Е тука он ќе се напиња :D

Едит: Иначе онака од патриотска некоја моја гледна точка ,мило ми е што повеќето размислуваме за 3 и + деца..

Абе нема да ти е жал само едно.. да гледаш како само расне,без брат или сестра ? Покрај родители на едно дете му е потребно и тоа :)
Нема да ми биде жал, да се има дете не е лесно, тоа носи големи одговорности, прво да се пазиш 9 месеци пред да се роди, па после и пораѓањето, па да го воспиташ, па ако тргне по лоши патишта со друштвото ќе ти донесе и тоа какви проблеми. Не дека сум против имање деца, напротив би сакала многу да имам дете, но ме плашат одговорностите и што како ќе биде. Затоа и напишав дека сакам до 2 деца да имам:)

Нема да ми биде жал, да се има дете не е лесно, тоа носи големи одговорности, прво да се пазиш 9 месеци пред да се роди, па после и пораѓањето, па да го воспиташ, па ако тргне по лоши патишта со друштвото ќе ти донесе и тоа какви проблеми. Не дека сум против имање деца, напротив би сакала многу да имам дете, но ме плашат одговорностите и што како ќе биде. Затоа и напишав дека сакам до 2 деца да имам:)

Во право си не да не , ама такво време е денес сите се плашиме од одговорности,ова она..па пази да не си го удри коленото,да не падне,па што ќе јаде..и слично :D Порано нашите родители сигурно не ги тинтрале толку,па што им фали,него тоа е друга тема..мислам дека денес и децата а уште повеќе младите родители се многу разгалени

Две. Машко и женско. Едното 3-4 години постаро од другото, не е битно кое. Деца се. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom