С
сашенко
Гостин
Желбата ни е иста на сите.Сакаме да дојде барем еден од тие играчи.Ке биде од огромно значење за успехот на Јувентус следната година дали ке дојде некој од овие четворица или не.И за мотив на останатите и за пари (дресови) и за квалитетот на тимот и за привлекување други звезди за понатака.Агуеро или Тевез да дојдат би било тоа еден огромен чекор напред за Јуве.За 2-3 години ке мораме да имаме 3-4 такви во првиот тим за да можеме да конкурираме и во Европа и во Италија.Сега за сега ни треба некој константен играч кој ке ги решава тие утакмици против помалите екипи каде секогаш правиме глупости.Без разлика дали ке дојде само еден или двајца квалитетни играчи од тој калибар во Јуве летово едно е сигурно.Кој и да дојде мора да биде внимателно избран.Мора да се земат во предвид повеќе работи а најмногу е битно да не е склон кон повреди.Незнам колку ке се согласите со мене ама јас мислам дека летово побитно ни е да земеме квалитетно лево крило отколку напѓач.Знаат да даваат голови и Матри и Кваљарела а бидејки за нивните траснфери се чека на нас не би требало да бидеме многу загрижени за нивото доаѓање.Лесно можеме да ги откупиме нив.Ама клучен фактор во играта ке ни биде левото крило.Ако таму немаме некој продорен брз и квалитетен играч кој ке го привлече вниманието кон себе и Красич да се ослободи, Красич ке ни го затвораат како што често пати го правеа тоа сезонава, и тогаш не сме опасни во нападот многу.Лево крило немавме годинава и тоа беше голема дупка во тимот.Ако дојде некој добар играч на таа позиција со Красич ке прават лом и мислам дека со Матри и Кваљарела доколку не се повреди некој од нив би имале одлична сезона.Ако се одлучат да дадат 40+милиони за напаѓач што не верувам дека ке се случи а да не доведат квалитетно крило тоа ке биде уште една голема грешка која ке не чини многу.Едно е јасно .
Јувентс мора да купе една звезда барем, бидејки сами дробеа и не смат олку нико да паднат та да ги ебат сите бјанконери вклучувајки не и нас ,еве сега читам пак се спомнуваат тевез,санчез,роси,агуеро ,свати ме се согласувам дека тешко дека ке се склопе цел тим ама барем еден од тиа двајца ке го бодриш идната сезона ако сакаш да се кладиме со банкова гаранција дека еден од тиа што ти ги пишав дека ке дојде .