- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
juve se suskase deka ponudil 25 mil + igrac ili nz tocnoБарселона понудила 18 милиони евра
Манчестер Сити понудил 25 милиона евра .
Далеку е играчот од Удинезе од 35 милиона евра .
juve se suskase deka ponudil 25 mil + igrac ili nz tocnoБарселона понудила 18 милиони евра
Штом сити понудиле "само" 25 мил. можеш да замислиш колку му е реална цена на играчот,не дека не е квалитетен ама далку се и тој и Пасторе на пример од цените што ги бараат газдите.Барселона понудила 18 милиони евра
Им домашното!
олее сењора Рамос,коме естас?
Амброзини,кај отиде бе?кичмата како?
Пасторе е 30 милиона евра , не е 50 милиона како што си мисли претседателот на Палермо .Штом сити понудиле "само" 25 мил. можеш да замислиш колку му е реална цена на играчот,не дека не е квалитетен ама далку се и тој и Пасторе на пример од цените што ги бараат газдите.
Да беа понудени тие пари плус играч сега Санчез ќе беше во Јуве, како и да е ова им е последна шанса, не успеат ли да го кренат Јуве, наредна сезона шут картаjuve se suskase deka ponudil 25 mil + igrac ili nz tocno
Хахахах, шут карта=отказ, иди и не врачај се , како сакаш преведи си гоШто е шут карта?
Растајемо се ми, иди и не врачај се, живот иде даље, боже ником не догодило се, нека пати све нек плати, посљедне вече, ја нечу да га видим, због тебе су ми косе побеле, црни одлазак и така натака.Те сватив иначеХахахах, шут карта=отказ, иди и не врачај се , како сакаш преведи си го
Еј бравоссс, баш се израдував што си ме сватил , почни нешто да пишуваш имаш "одличен правопис"Растајемо се ми, иди и не врачај се , Живот иде даље, Боже ником не догодило се, Нека пати све нек плати, Посљедне вече, Ја нечу да га видим, Због тебе су ми косе побеле, Црни одлазак...и така натака...те сватив иначе
Ги копирав песните од интернет и не обрнав многу внимание на правопис.Фала за поправкатаЕј бравоссс, баш се израдував што си ме сватил , почни нешто да пишуваш имаш "одличен правопис"