Фан Клуб: Јувентус

P

PewDiePie

Гостин
Барселона понудила 18 милиони евра
Манчестер Сити понудил 25 милиона евра .
Далеку е играчот од Удинезе од 35 милиона евра .
Штом сити понудиле "само" 25 мил. можеш да замислиш колку му е реална цена на играчот,не дека не е квалитетен ама далку се и тој и Пасторе на пример од цените што ги бараат газдите.

С

сашенко

Гостин
Саше да не се викам ако не отиде некаде за помалце пари.Сега по весниците кружат огромни суми и на крај ке видиш за 20 милиона ке отиде некаде.....

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
:D:eek:

олее сењора Рамос,коме естас?:coffee:

Амброзини,кај отиде бе?кичмата како?:oops:

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Штом сити понудиле "само" 25 мил. можеш да замислиш колку му е реална цена на играчот,не дека не е квалитетен ама далку се и тој и Пасторе на пример од цените што ги бараат газдите.
Пасторе е 30 милиона евра , не е 50 милиона како што си мисли претседателот на Палермо .
Барселона понудила 18 милиона евра а се зборуваше дека е блиску до Барселона што значо дека до 20 милиона евра ке биде нема да биде 40 милиона евра .

P

PewDiePie

Гостин
Не вреди бе,Галијани за 24 го зема Ибрахимовиќ ебате,Ибрахимовиќ.

Плус најнови вести,Фергусон лично му се јавил и го викнал во Манчестер o_O

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Беа обеќани од 100 до 120 милиони од страна на управава, засега доведовме двајца играчи за без пари и еден потенцијален, и да бидат потрошени 30-40 милиони за Матри, Пепе. Кваљарела,Мота и копмпанија пак би требало да имаме околу 80-90 милиони на располагање како што обеќаше Марота. Засега не донесовме ниту еден WC играч, како мислат да го дигнат клубот без класа играчи стварно незнам, чим Санчез и Агуеро ни се прескапи значи немаме пари. Барем нека кажат немаме и готово не да ни мачкаат очи само и да се надеваме на некакви сензационални трансфери. Се почнува со Агуеро а на крај се завршува со Џилардино или Негредо :confused:
--- надополнето: Jun 11, 2011 3:16 PM ---
juve se suskase deka ponudil 25 mil + igrac ili nz tocno
Да беа понудени тие пари плус играч сега Санчез ќе беше во Јуве, како и да е ова им е последна шанса, не успеат ли да го кренат Јуве, наредна сезона шут карта :)

С

сашенко

Гостин
Хахахах, шут карта=отказ, иди и не врачај се :D, како сакаш преведи си го :)
Растајемо се ми, иди и не врачај се, живот иде даље, боже ником не догодило се, нека пати све нек плати, посљедне вече, ја нечу да га видим, због тебе су ми косе побеле, црни одлазак и така натака.Те сватив иначе

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Растајемо се ми, иди и не врачај се , Живот иде даље, Боже ником не догодило се, Нека пати све нек плати, Посљедне вече, Ја нечу да га видим, Због тебе су ми косе побеле, Црни одлазак...и така натака...те сватив иначе
Еј бравоссс, баш се израдував што си ме сватил (y), почни нешто да пишуваш имаш "одличен правопис" ;)

С

сашенко

Гостин
Еј бравоссс, баш се израдував што си ме сватил (y), почни нешто да пишуваш имаш "одличен правопис" ;)
Ги копирав песните од интернет и не обрнав многу внимание на правопис.Фала за поправката

Kajgana Shop

На врв Bottom