Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали ја забележуваш контрадикторноста во двете болдирани реченици?
Според тебе кога алфите ќе видат нешто,(твојот наводен силувач) тие се релевантни сведоци и тоа е релевантен доказ,ама кога било кој друг ќе види нешто, тогаш тоа не е релевантно(сведоците што го гледале убиството во парк)?
Нели против полицаецот е покренато обвинение? Што треба уште? Да го извадат на плоштад и да го линчуваат?
Нели против полицаецот е покренато обвинение? Што треба уште? Да го извадат на плоштад и да го линчуваат?
Boo boo.. иста ко виктор но со гради и троа повеќе интелигенција.
Се согласувам! Грешката на еден човек не треба да ја плаќаат сите негови колеги.Прво, полицаецот по дефиниција е некој што одговорност му е да ја брани безбедноста во рамките на државата. Според тоа, истиот има овластување да дејствува кога ќе забележи опасност. Сведоците немо гледале, дури не ни пријавиле. Страв им било. Јас ќе пријавев, ама касно дознав преку 16ти. Мене не ми е гајле дали убиецот е алфаш или тигар или сообраќаец или не бил на должност, или не знам што.
Ама нема да протестирам против целата полиција, зошто еден нивен вработен убил брутално човек.
Дали кога ќе се докаже дека Велија притајувал даноци, треба да ги обвиниме и сите новинари, водители, спикери, чистачи, кафекувари во телевизијата?
Eve go kuceto od prikaznata...
Yet again...![]()
Брату, никому, ама баш никому не мислам зло.
Тоа уште од старт јасно да ти биде, пошо глеам сумњаш дека е така.
Само ти кажувам. Не протестирам за него. Ни за тебе. Ме боли за тебе брат, исто ко тебе за мене.
Протестирам за себе, за брат ми. За моите дома. За роднините, за друштвото, за познаниците.
И молим те, добротворецу, смири страсти.
Ако не протестираш за себе, туку протестираш за него, ондак, боље да те видам на протести за фркава у Либија, скратените права на Американците после 9/11, гладните деца во Африка and such as..
Проблемите се решаваат на тој начин. Кога оној што го прекршил законот ќе биде обвинет и ќе одговара. А токму тоа и е случајот нели?Џабе е ако ги бркаме симптомите...треба да се реши проблемот,бидејќи очигледно проблем,постои.
А ако го претепал со причина, не треба да биде казнет.
Оди легни си, доцна е.