- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.756
- Поени од реакции
- 8.780
Прво не е дете. Дете е до 18 години.Еве уште еднаш, се надевам ќе ме разбереш: кој е тој отпор што едно дете може да го пружи на таков професионалец, за да добие таков ќотек? И за каков отпор воопшто збориме, ситуацијата е опишана на следниов начин: детето бега, се сопнува, паѓа, овој го фаќа и почнува да го тепа.
Значи збориме за овој случај изолирано, за ништо друго. Не гледам оправдување, навистина.
Второ, не знам и не можам да донесам објективен заклучок.
Ако е вистина дека без причина го претепал и си ги надминал овластувањата, да, и те како треба да си ја плати казната. НО, вие не знаете, ниту јас, што точно се случило. Кога ќе дознаеме, ќе размислуваме. Сега можеме само да шпекулираме. Јас не бранам никого, јас сакам да биде тој човек казнет. Но немам намера да плукам по целиот државен апарат зошто некој лудак слаб со нерви се нашол меѓу полицајците. Исто, како што нема да се отпишам од факултет, зошто едно говедо неписмено ме малтретира. Просто и едноставно.
--- надополнето: Jun 7, 2011 11:00 PM ---
Викаш нема да цркнеш од зрачење од монитор до тогаш? Дај бе олади. Имаш сериозни проблеми. Go find a life. Please.OIpsednat sum od tvojot intelekt, i od tvojata bleskava licnost. Can't help it...
Koga bu bu ke te otkaci, ke go setame kuceto zaedno. Ako treba i vo 5 nautro, vo prisustvo na Alfi...