А чекајте стварно размислете малце подобро, Родителите кај се да се јават? Зошто сите излагаат со различна изјава? Зошто уште нема слика нити се знае кое е детето. Голема брука ќе биде доколку сево ова е измислица.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што е битно кој лаже? (од веснициве)И кому да веруваме сега ? на Вечер или на А1 ?
Дефинитивно некој лаже...
мачја каша.. на еден не баш дечко, така повозрасен човек, не женската, жената, му ја ковале дома дур бил излезен а коа се вратил дома го избркале на клоци пошо работеле на случајна некој дечко му ја исдопирале женската со која си седел во парк, страмотилаци се
да у право си, гледај си сител они се најверодостојни.а некако не им верувам на тие медими воопшто затоа што ќе ти ја ипревртат информацијата.
За разлика од тебе некои лица како мали биле допирани на осетливи места од своите вујковци/чичковци.. имале пијаница татко кој ја трескал од земја мајка им секој ден и слично...Се се се значи се сфаќам, ова не го сфаќам! Да тепам дете помало од мене сигурно барем 10 години со пендрак и со што се не, да го гледам безпомошно и да умира полека, а ја да го млатам до смрт треба да сум некое говедо, нечовечко суштество.
А што е битно кој лаже? (од веснициве)
Човечки живот е изгубен Ало! Затоа треба да се изврши детална истрага и на виновникот да му се пресуди по пропис.
Колку што сум упатен ни за тоа нема доказ. Само е кажано име. Нити се јавиле родители нити некој од семејството. Даниел е кој Даниел де од Ѓорче сум 100 другари распрашав никој не знае починат Даниел од Ѓорче. Нешто смрди, почнувам да мислам дека и воопшто нема загинат.А што е битно кој лаже? (од веснициве)
Човечки живот е изгубен Ало! Затоа треба да се изврши детална истрага и на виновникот да му се пресуди по пропис.
Ако му бил другар зошто би лажел? Од друга страна имаме извештај кој вели дека немало траги на насилство, така да нешто не штима овде.
А што е битно кој лаже? (од веснициве)
Не е грев да се лаже ? И на кој му текна да лаже и со каква цел?![]()
Колку што сум упатен ни за тоа нема доказ. Само е кажано име. Нити се јавиле родители нити некој од семејството. Даниел е кој Даниел де од Ѓорче сум 100 другари распрашав никој не знае починат Даниел од Ќорче. Нешто смрди, почнувам да мислам дека и воопшто нема загинат.
ондак ако нема загинат што велат од вечер дека е пронајдено мртво тело на 23-25 годишно момче ?Колку што сум упатен ни за тоа нема доказ. Само е кажано име. Нити се јавиле родители нити некој од семејството. Даниел е кој Даниел де од Ѓорче сум 100 другари распрашав никој не знае починат Даниел од Ѓорче. Нешто смрди, почнувам да мислам дека и воопшто нема загинат.