Г
Грејвдигер
Гостин
Беа во парк, па се упатија кон плоштадот и сега се таму.Па нели се собирале во парк, јас пред пола саат бев немаше никој и мислев дека нема да има собир и се вратив дома
Беа во парк, па се упатија кон плоштадот и сега се таму.Па нели се собирале во парк, јас пред пола саат бев немаше никој и мислев дека нема да има собир и се вратив дома
Беа во парк, па се упатија кон плоштадот и сега се таму.
Кому му е гајле за Велија и Љубе..Каде беа тие Алфите на Грујо, кога ракетарите на ДУИ пред неколку месеци си ја рушија црквата на кале??? И тоа пред камери!!! Каде беа тогаш??? А иначе лесно е вака да ги тапаат младите до смрт, и да направат спектакуларни апсења со Љубе Бошкоски и со Велија Рамковски...
Уште тоа фали за да се прелее чашата,а во тој случај:Вакво нешто очекувам да биде кога ќе се донесе законот за контрола и цензурирање на интернет страници, ако се донесе, а не ме чуди пошто спомна такво нешто Латас. Е тогаш ќе биде жустро...
moze si pripadnik na nekoja edinica u mvr il vraboten ne e bitno rabotata e sto ALFITE 1ne se korektni vo svojot odnos sekogas postapuvaat pod zakani 2ima mnogu kriminal megju nivni redovi 3 tepaaat bez pricinaДоколку е крив некој треба да одговара како за убиство, меѓутоа не е потврдено. Стварно е жално за изгубен млад живот. Меѓутоа не ја оцрнувајте целата единица, да не заборавиме дека го намалија уличниот криминал за 70%.