- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
ај бе резили не ја познавате горбиц и не пишувајте а ако сум БАНИРАМ ПОСТОИ И ДРУГ НАЧИН ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕМА ЛЕСНО ДА СЕ ПРЕДАДАМ.
ВИЕ СТЕ СИТЕ glupavi HOOR
ај бе резили не ја познавате горбиц и не пишувајте а ако сум БАНИРАМ ПОСТОИ И ДРУГ НАЧИН ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕМА ЛЕСНО ДА СЕ ПРЕДАДАМ.
И јас типувам исто. Колку квота има?
Плачеш како Горбитз кога и бапнаа гол пред некој денDELETE,DELETE ABEEEEEEEEEEEEEEEE LUBOMORNI EDNIIIIIIIIII NA GORBICZ LUBOMORITE SITE
Ungarka e ovaa?DELETE,DELETE ABEEEEEEEEEEEEEEEE LUBOMORNI EDNIIIIIIIIII NA GORBICZ LUBOMORITE SITE
Да баниран си немој да пишуваш повеќе ќе те банираат уште еднаш. Ти кажувам за твое добро.ај бе резили не ја познавате горбиц и не пишувајте а ако сум БАНИРАМ ПОСТОИ И ДРУГ НАЧИН ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕМА ЛЕСНО ДА СЕ ПРЕДАДАМ.
Ако продолжиш да си правиш теми ќе ти го пратам Горбитз да те наплеска по голо газе.e fala ako ne me banirate ce prodolzam da si pravam temi ,pozdrav,
DELETE,DELETE ABEEEEEEEEEEEEEEEE LUBOMORNI EDNIIIIIIIIII NA GORBICZ LUBOMORITE SITE
Немој бе, ќе го охрабриш.Ако продолжиш да си правиш теми ќе ти го пратам Горбитз да те наплеска по голо газе.