Сега ќе биде само накитен со нов тајтл, аватар и потпис а кога ќе освоиме скудето никот ќе му биде Навивач на Шитер.Абе дај кажете кој ќе биде новиот ник на Talahasse, поточно Пујол?
Се договориле веќе Навивач на Шитер да биде >>Абе дај кажете кој ќе биде новиот ник на Talahasse, поточно Пујол?
i da podsetam maldini ne se penzionira od godinite so bese star ili slicno problemot bese so mustulite na rakata ne moezea poveke da podnesat krevanje trofei :baeh:ова е моментот кога треба од Малдини да ти пратам како крева, па ти да вратиш со нешто друго итн итн... па ќе се обидам брзо и ефикасно да ставам точка на “дискусијата“.
и не.... ни серие б не те вади од ова
Ако Билан ти е се во животот и оваа победа ја доживуваш како нешто досега непоимливо за тебе,ондак еве јавно ти кажувамГо замолувам лично избубениот Васко повторно да ни ја каже прогнозата за времето
Уште еден шегобиец кој после дербито се изгуби ко пиќенце .
и шегобиецот Кирче кој секад е спремен да јаде гомна коа Милан губи а после дербиво никаде го нема.
Од сеа ти Маци душо ке ми кажуваш шо да пишам на лиФче,добар прогнозер си :tv:
за малце ја утна али следната ке биде така
Сам себе утепал.
Ке дојдам и јас со вас да глеам,ќе биде тоа опасно ДЕРБИ!
Фала :back:Ако Билан ти е се во животот и оваа победа ја доживуваш како нешто досега непоимливо за тебе,ондак еве јавно ти кажувам
БИЛАН Е НАЈДОБРИОТ ТИМ ВО СВЕТОТ ВО МОМЕНТОВ
Инаку честито заслужена победа на сите навивачи на најдобриот тим на светот!
Победата ја доживувам ко и секој фан на Милан а ти шо испадна мајмун и се фураше на почетокот од темава никој не ти е крив,а сеа ке плачеш нормално.Ако Билан ти е се во животот и оваа победа ја доживуваш како нешто досега непоимливо за тебе,ондак еве јавно ти кажувам
БИЛАН Е НАЈДОБРИОТ ТИМ ВО СВЕТОТ ВО МОМЕНТОВ
Инаку честито заслужена победа на сите навивачи на најдобриот тим на светот!
Се здробив од плачење!ако некој фан на некој си тим мисли дека неговиот тим ке победи,а се случи спротивното,кажи ми што е тука ненормално?Со што излегов мајмун?Треба ли сеа да барам постови од ланската сезона коа јадевте покер до полувреме?Да видиш какви глупости вие лупавте пред таа утакмица?Затоа дај уозбили се малку немој да се бламираш,победивте поштено и сеа што?По 100000 еура од чоек ке ви дадат на вас навивачите?Наместо да уживаш у скудетото кое 6 години го чекавте ти се занимаваш со глупостиПобедата ја доживувам ко и секој фан на Милан а ти шо испадна мајмун и се фураше на почетокот од темава никој не ти е крив,а сеа ке плачеш нормално.
Поздрав :smir:
Ау каков човекДа се знае....
Да не велите дека само вие сте оштетени...