БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО - ЖЕНИ

• Креатор на темата Креатор на темата loomxyfeel
  • Време на започнување Време на започнување
добро но да ти кажам дека против Вардра и Гевгелија а сито и против фон не играше бидејќи имаше испит за факултет
искрено ме плаши сеа немој кога ќе треба да се игра за репрезентација да има некој испит па да останеме без неа лошо лошооо :baeh:

За репрезентација треба да ја земат Мери Гичева и Ивана Петковска од Жито Прилеп

Се покажа колку Ѓорче може без Штериова , ако не е она Ѓорче последни ќе бидат .. на Штериова можат скоро сите вода да и носат !

Се покажа колку Ѓорче може без Штериова , ако не е она Ѓорче последни ќе бидат .. на Штериова можат скоро сите вода да и носат !
се покажува како ти размислуваш...ти размислуваш како ракометот е ИНДИВИДУАЛНА игра да!! ај да ја остаиме без голман и без све да видам дали ќе бидат тогаш прво како што викаш ако не е она последно ќе бидат а како би било ако другите не би биле у тимот ??? цццц страшно! И баш вода да и носат незнам ја напраи Индира Кастртович ало ало што има напраено Штериова што толку ја исфорсира? тоа што дава по 10гола против Кале и против Фон Леов???против Гевгелија даде 2гола против Металург 3 сите вода да и носат оф боже!! не сте виделе што е врвен играч немаме у мкд моментално затоа така тропате без везе глупости!сигурно имаш 14години да би имала повеќе би знаеле кој беа врвните играчи во МКД

Во репрезентација некој не заслужува да игра,Мери Гичева треба

Може сум мала ама играм ракомет 5 години , и многу добро знам како игра Штериова , ко прво Леов не се слаби за Штериова таму да дава голови , плус Штериова не играше кога играа со Фон , па затоа и нерешано заврши утакмицата , никој не ја спореди со Индира , и од скоро сите до сите има многу голема разлика .. не реков дека е најјак играч , ама има квалитет , прецизност , скок , финта и се по ред .. и затоа што го рече дека игра себично , се гледа колку следиш ракомет .. :salut:

Според мене легедна на македонскиор ракомет ќе биде секогаш Индира.Па Марија Штериова без неа Ѓорче не може да игра тоа се докажа и против Фон .Добар играч е Штериова па и на некои натпревари не дава ни голови но нема врска дали ќе даде еден или 10 .сепак е прва во листата на стрелците.И Ѓорче Петров убаво си се на 3 место

Индира и за мене е легенда , ама легенда .. треба да се запрашаме кој ќе биде следната легенда .. и ако Штериова на една утакмица даде еден гол , верувам дека сите друѓи се дадени благодарејќи на неаа .. :icon_lol:

и Штериова сега и она има фанови

Со Црна-Гора имаме изиграно пријателски натпревар и изгубивме

Може сум мала ама играм ракомет 5 години , и многу добро знам како игра Штериова , ко прво Леов не се слаби за Штериова таму да дава голови , плус Штериова не играше кога играа со Фон , па затоа и нерешано заврши утакмицата , никој не ја спореди со Индира , и од скоро сите до сите има многу голема разлика .. не реков дека е најјак играч , ама има квалитет , прецизност , скок , финта и се по ред .. и затоа што го рече дека игра себично , се гледа колку следиш ракомет .. :salut:

еднаш играле против Фон а? ти рече дека сите можат вода да и носат така да се подразбира и индира....ало јесте да има квалитет некој скок али тие работи се индивидуални не се колективни Штеки не игра колективен ракомет кажи кога подала на крило ?? пффф шо си разбираш ти од ракомет мала си уште не го знаеш ти ракометот затоа што во сите мак екипи има по некој "таленат'' шо сам игра затоа незнаеш што е колективна да си била поголема да би гледала како играше Кометал тогаш ќе сфатеше сеа џабе зборам џабе :pipi:

реков скоро сите , и под тоа се подразбира од ракометарките кои играат сега , не сите повеќето , можеби во некој случај си во право , мала сум не ѓи разбирам работите најдобро , ама едно знам и тоа дека Штериова има квалитет има , и дека е себична , тоа не е точно .. кога веќе зборуваме за репрезентација , Маја Нацева не заслужува да игра ?

реков скоро сите , и под тоа се подразбира од ракометарките кои играат сега , не сите повеќето , можеби во некој случај си во право , мала сум не ѓи разбирам работите најдобро , ама едно знам и тоа дека Штериова има квалитет има , и дека е себична , тоа не е точно .. кога веќе зборуваме за репрезентација , Маја Нацева не заслужува да игра ?
Маја Нацева заслужува прекрасно игра али Штериова игра себично тоа е факт

абе сето со врски е ЗАТОА НЕМА НИКОГАШ ДА ИМАМЕ УСПЕСИ.Има некои ракометарки кои заслужуват како на пример Мери Гичева,Ивана Петковска,Моника Ристовска па и Маја а не ги зеле Душица и Наковска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom