за сите што знаат некоја интересна андроид апликација или супер игрица....ја Предложувам Skiver која може да послужи доколку не ви се оди на работа и како да се оправдате....а исто така топ игрица Asphalt 5...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Angry Birds која зараза е... Ја има и за РС.
Игри: Truffic Rush, Paper Toss
Програми: Okolu mene (Makedonska aplikacija so mnogu korisni opcii), MapDroyd (offline mapi), AlcoCalculator (za presmetuvanje na promili alkohol vo krvta![]()
![]()
) Soccer Scores (za onie koi pratat fudbal so notifikacii za gol, pocetok, kraj na netprevar i sekakvi informacii)
Okolu mene: Вести, Временска прогноза, Броеви на такси компании по градови во Македонија, Патека на движење на автобусите на ЈСП во Скопје, меѓуградски автобуси и сл.да имам слушнато за неа ...супер е
--- надополнето ---
а околу мене во главно со што се занимава?
а сега тазе апликација Winamp za android
Okolu mene: Вести, Временска прогноза, Броеви на такси компании по градови во Македонија, Патека на движење на автобусите на ЈСП во Скопје, меѓуградски автобуси и сл.
леле неможам да ја најдам може линк за пц?Angry Birds која зараза е... Ја има и за РС.
леле неможам да ја најдам може линк за пц?
фри плеер со еквилајзер ? за 2.1
winamp го имаш на маркетот...еве ти линк https://market.android.com/details?id=com.nullsoft.winamp&feature=search_result