Андроид Забавни Апликации и Игри

• Креатор на темата Креатор на темата Shteff Mathers
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.630
Поени од реакции
8.361
Локација
Скопје
за сите што знаат некоја интересна андроид апликација или супер игрица....ја Предложувам Skiver која може да послужи доколку не ви се оди на работа и како да се оправдате....а исто така топ игрица Asphalt 5...

Angry Birds која зараза е... Ја има и за РС.

Игри: Truffic Rush, Paper Toss
Програми: Okolu mene (Makedonska aplikacija so mnogu korisni opcii), MapDroyd (offline mapi), AlcoCalculator (za presmetuvanje na promili alkohol vo krvta :) :) :) ) Soccer Scores (za onie koi pratat fudbal so notifikacii za gol, pocetok, kraj na netprevar i sekakvi informacii)

да имам слушнато за неа ...супер е

--- надополнето ---

Игри: Truffic Rush, Paper Toss
Програми: Okolu mene (Makedonska aplikacija so mnogu korisni opcii), MapDroyd (offline mapi), AlcoCalculator (za presmetuvanje na promili alkohol vo krvta :) :) :) ) Soccer Scores (za onie koi pratat fudbal so notifikacii za gol, pocetok, kraj na netprevar i sekakvi informacii)

а околу мене во главно со што се занимава?
а сега тазе апликација Winamp za android

да имам слушнато за неа ...супер е

--- надополнето ---

а околу мене во главно со што се занимава?
а сега тазе апликација Winamp za android
Okolu mene: Вести, Временска прогноза, Броеви на такси компании по градови во Македонија, Патека на движење на автобусите на ЈСП во Скопје, меѓуградски автобуси и сл.

Crazy Penguin и tower bloxx во моментот ги играм и се многу добри... им ги препорачувам на сите

Okolu mene: Вести, Временска прогноза, Броеви на такси компании по градови во Македонија, Патека на движење на автобусите на ЈСП во Скопје, меѓуградски автобуси и сл.

ее па супер е ова!

--- надополнето ---

леле неможам да ја најдам може линк за пц?

фри плеер со еквилајзер ? за 2.1

:( мајкаму стара нема андроид маркет на х10 моја а во дубаи сум чаре некое како да ставам,овде е забранет засто како не знам и јас,има некое решение или....

odgovor nekoj :) i radio nekako za x10 da ne e online :) pomos ~~~!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom