На секоја од тие теми имаш детали изнесени со се линкови и објаснувања.Потруди се да ме цитираш таму и да ме оспориш - ако знаеш
Никој не ги оспорува линковите и објаснувањата. Те оспорувам тебе, пошто;
1. Не знаеш ништо
2. Не знаеш англиски
3. Не размислуваш со својата глава
Fail . Се обидуваш да ги замешаш се со цел да го оспориш мојот легитимитет. Самите мислења наназад и ред други предвидувања покажува кој колку знае и кој колку е писмен.
Ајде објасни ми сега, како тоа Владата треба да ни дели јод за да не спаси од радијацијата?
Кој е тука феил?
За рупет -100 пати ти објаснив и 100 пати глумиш лудило дека вшусност не знам ништо вклучително и англиски. Не ме смеј . Да не сакаш детален превод на неговиот документарец колапс и предавањата негови?
Ништо не објасна. Убаво те прашав, објасни во кратки црти што е тоа што тој го кажува? Од тоа нема одговор. Може и да ги бараме мислењата, не е проблем, ќе видиме кој е лажгото.
Или па не знаеш англиски.
Ултимативно тролање, спамување и ретардација .
Не можам тука да ти помогнам, треба сам да си помогнеш. Земи книга, читни нешто.
O и уште стојам за радијацијата дека треба да се превземат мерки бидејќи работите не се завршени воопшто , не изгледа дека се најдобро
Никој тоа не го оспорува, всушност и јас така мислам.
Дали треба по 100 пат да се цитирам и повторам дека :
Мичио Каку повторувам Мичио Каку рекол...
Ако речи да се фрлиш в бунар, ќе го сториш тоа???
Хмм.... ајде напиши тука што оригинално рекол, да видиме кој е тука комплетен феил.
не јас ниту изигравам експерт дека знам за нуклеарна физика за разлика од тебе туку пренесувам информации .
Не ми делуваше така кога беше силно убеден дека владата треба да ни подели јод за заштита...
Или треба да ти го пастирам ебаното видео неписмен еден со точната минута и секунда каде го вели тоа? Знаеш македонски или не знаеш да читаш?
Пак се буниш, видеото е на англиски.
Леле мајко што се брукаш бре
Ништо не се брукам. Бруките твои може ако сакаш да ги извадиме тука да видат сите.... американците се убивале во френдли фајр...
на еве ти колку се стари и спецификации што тупиш со ретардирани прашања кога знаеш дека се ирелеватни ?
Construction began July 25, 1967
Commission date March 26, 1971
Почеток на градење 1967, почеток на работа 1971
Спецификации од што и за што?
Да интелектуалецу знам повеќе од тебе англиски и пишување на кирилица англиски зборови не те прави писмен .
Може и латиница ако сакаш, не ми е проблем, но меѓувреме во ирак...
Само те прави патетичен кој се труди да ја прикрие реланоста дека си неписмен. Во спротивно ќе ме задавеше со линкови и текстови.
:tv:
Толку си лесен за давење, што линкови не ми се потребни. Не мора секогаш да прашувам некој друг за да знам дали сум во право? Што не е случај со тебе.... како и ќе биди кога немаш знаење?
Не знам како да ти објаснам
Знам, знам дека не знаеш...
--- надополнето ---
Одговорот на Human:
Few posts later:
Големиот Брат ги пренесува зборовите на некое чиче од Јапан, кое случајно или намерно е експерт и вели дека "проклетото чудо треба да се закопа". На тоа Human ќе рече:
Мичио Каку нема појма, Јапонците немаат појма, па сосема без везе набавиле џиновска пумпа за бетон од Русите. Јбг, кога се глупи и не го прашале Human како треба да направат...
@Human: Се согласувам, штотуку ја презентираше твојата безгранична глупост. Ај сеа пссст... Не се брукај веќе.
Друго решение освен закопување на централата нема. Но не додека трае нуклеарната реакција.
Можеш слободно и претходните постови да ги прочиташ...