Фала Богу што сум женско

не би го тврдел ова да сум на твое место - (само ако си +18 кликни на сликава)

пре ќе му се згади живот на некој ако види ова- него ли да помисли на женско :lud:

Сликата не ти е на место!

Не те лаже, вистина е! Никогаш нема да има слики од мене на форумов. :smir: @cool@ и Alex The Great ставија слики од грди женски, па јас да им покажам дека имаме ние добри претставнички.

Не лажи.
Ти стави од убави, а јас сакав само да ти укажам дека има и поинакви. Тоа и редоследот на постовите го кажува :)

Па дека не се пофали со чудово си реков да не ја заборави :)
да се разбереме
zsexism.jpg

Што сте се закачиле со Хич бре...Што се обидувате да докажете?:pos:Џабе ви е...И како можете секогаш најгрдите слики да ги ставате а не најубавите?на крајот на краиштата и вие уживате во нашата убавина,кхм а и не можете без жени...така да секоја теза ви е залудна...

На сликата на Алекс ке вратам со ова

adriana44 (1).jpg

Продолжете со дискусијата :pos:

П.С И машките можат да бидат поинакви.

Нц, Хич им досаѓа... :( Не досаѓаат тие. :pos: Ај што сум грда и дебела, па и досадна сум многу. :toe: Нивни таксират!

@ Alex The Great фала за последната слика. :pos: Немаш поим колку си ме насмеал! :smir:

--- надополнето ---

да , она тврди дека нема нејзини слики-
а бе Хич, зш ма лжеш
што е ова????? http://img153.imageshack.us/img153/5081/attachmentah.jpg

Кријте доказите!!! :pos:

п.с. Знаев дека ќе извадиш нешто од нафталин, очекував. :)

Што сте се закачиле со Хич бре...Што се обидувате да докажете?:pos:Џабе ви е...И како можете секогаш најгрдите слики да ги ставате а не најубавите?на крајот на краиштата и вие уживате во нашата убавина,кхм а и не можете без жени...така да секоја теза ви е залудна...

На сликата на Алекс ке вратам со ова

Прегледај го приврзокот 41033

Продолжете со дискусијата :pos:

П.С И машките можат да бидат поинакви.

Мало кај виде дека се фалам со убави или грди машки? Тоа вие го правите се фалите само со убавите, а грдите ги заборавате, а пошто не читаш погоре пишав и кај едните и кај другите има и такви и такви.
се разбираме?

Интересите на мажите и жените со годините

бар од 1-4 години и над 90 имаме исти интереси :vozbud:

grou_up_.jpg

Мало кај виде дека се фалам со убави или грди машки? Тоа вие го правите се фалите само со убавите, а грдите ги заборавате, а пошто не читаш погоре пишав и кај едните и кај другите има и такви и такви.
се разбираме?

Леле па и мало :pos: не те посочив директно тебе ама ок ако се пронајде во таа листа :icon_lol:
Ke се фалиме,кога си можеме...
gemma.jpg

Уживај :smir:

Си ставил слика од некоја од маскенбал......не ја признавам мада интересно изгледа.
Нема да излегувам,се премислив...те нема тебе :(

Грешев, прости ми...ти вистината ја кажуваш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom