Шо мислите за наочариве?

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми се бендисуваат, стварно се супер , но на оние на кои му стојат. А Тони Зен ги носеше оти е рапер, а уствари американските рапери поочнаја први да носат вакви и одма мода станаја, барем јас нив (американските рапери) први ги забележав со вакви наочари, можи пред нив некој друг носел, сеедно/

Не се прашува вакво прашање.... посебно не на форум....

Ако си имаш сопстен стил, а наочариве ти одат со истиот.....

Доста тренди и фенси се наочариве, зошто да не се смени имиџ малце и да се експериментира. Јас сум за. :je::je::je:

Ray ban ? go for it :) абе земи си ги ако ти се убај. ја би :smir:

Ептен се nerd-ски. Me like it (:

11.jpg

Многу ми се старовремски :) Ми се свиѓа моделот на оквир али само као наочари за сонце, а не со диоптер.

Тони Зен и Панчо парадираат со нив, доволна причина за да не се купат :)

Kupuvaj, interesno ke izgledas. No ako tenot ti e bel- nemoj!
A ako imas kadrava kosa temna, bradicka i retka, ke bides IN MEDIAS RES ;))

Па не ми е ни бел ни црн, повеќе накај бел со некоја црвенкаста комбинација.
Не ми е кадрава ама ми е густа и цврсто влакно, а брадата ми е повеќе од густа, и кога не сум бричен изгледам 10 години постар.

Многу ми се свиѓаат, понекогаш размислувам дали да си купам. Страв ми е да не ми тежат волку големи стакла :pos:.
Интересни ми се многу, сум видел дека се повеќе и повеќе ги носат, ако приметивте и Тони Зен кога беше на гости во шоуто после Срвајвар носеше вакви. Гугл не ми најде слики со машко, па ги закачив овие каде што ги носи женско.

Uploaded with ImageShack.us

мене ми се свиѓаат мн..можеби понатаму и јас ќе купам..се надевам дека нема да ми паѓа глаата..:love1::cheeky1:

Имал Тони Зен, ај и јас ќе имам, по некој ден ја видов и Тамара или сестра му како носи вакви наочари, и дојдов до заклучок дека стануваат шема и сега ако стануваат шема ајде сите да купуваме хммм нема смисла прво гледај функционалност никаква, изглед никаков и што шема се и ајде сега, за вакви работи кои ќе ги користеш повеќе време не се гледа мода туку функционалност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom