Maкедонци на гиро во солун

• Креатор на темата Креатор на темата Vollstandig
  • Време на започнување Време на започнување
Мазохист, ок, твоја работа, мене ми е битна гордоста, не парите ...

Бензин мора да имаш во возилото, најновата колекција на адидас немораш да ја имаш во плакар (уствари како кој) :)
И да ... не пазарам во веро ...

А кој работи во Веро?

Elf те итам поназад и чуден си ми.Ок е све тоа твое размислување ама не можат сите така да мислат .Еве јас за мои пари ке идам каде сакам и да последните 5 месеца 5 пати оди за Солун и како што таму ми имат завршено работа никаде на друго место.Не е битно за што ама не се погоди некој да не ми излезе во пресрет за било што.Е сега тука е збор за бизнис а кога е за пари и бизнис ногу ги е гајле и нив и мене што и како со името и државата.А да, на шопинг лично немам одено ама имам правено друштво на некој другари и се си беше најнормално.Тие работат за пари јас влегувам да купам и нема тука некоја филозофија може после тоа ке ме пцујат до 117 колено ама јас работа сум завршил.И биди сигурен нашите пцујат не до 117 него до 1117 а работата стои во место,тука барем работа завршеш.

Грците биле по ова различни...ај баш како Elf реагира кога ќе види Грк, многу ме интересира. Него Elf, дали уопште си бил ти во Грција, гарант чим ни во Веро не идеш...тешко некако а?

Па не би идела. Под услов цените да не им се напумпани, и да се донесат некој нормални брендови што ги има по цел свет,с амо не во пропаднатово државиче. НИШТО НЕМА КАЈ НАС!

Всушност, кога бев во Германија прв пат видов што значи попуст во вистинска смисла на зборот. Кога кај нас ќе има таков попуст, нема да можеш да се разминеш во било кој трговски центар.

--- надополнето ---

Има врска дали работи или не. Едно е на готово некој да ти ги дава парите, а ти само да ги потрошиш, друго е со пто да ги заработиш па да видиш колку ќе ти дојде и до тоа пола евро.

Вреѓам а? Ахаха. а ти случајно да не се пронајде во самопрогласените патриоти? WooW!

Женска , за мене и мојот патриотизам не знаеш ама баш ништо ...затоа ти реков да не тропаш глупости ....

И нема врска дали работи или не ...... Колку пари има - толку ке троши (дали се негови заработени или толку му дале неговите , исти *** е) Исто е чувството кога ке потрошиш твои заработени пари или твои пари (дадени од твоите) .... или овие инстант ги забораваш а ?

--- надополнето ---

А да , и ако сакаш да се облекуваш по најнова мода истото можеш да го сториш преку интернет :)) Дури и поефтино ке пројдеш отколку да одиш до Солун :)

Elf те итам поназад и чуден си ми.Ок е све тоа твое размислување ама не можат сите така да мислат .Еве јас за мои пари ке идам каде сакам и да последните 5 месеца 5 пати оди за Солун и како што таму ми имат завршено работа никаде на друго место.Не е битно за што ама не се погоди некој да не ми излезе во пресрет за било што.Е сега тука е збор за бизнис а кога е за пари и бизнис ногу ги е гајле и нив и мене што и како со името и државата.А да, на шопинг лично немам одено ама имам правено друштво на некој другари и се си беше најнормално.Тие работат за пари јас влегувам да купам и нема тука некоја филозофија може после тоа ке ме пцујат до 117 колено ама јас работа сум завршил.И биди сигурен нашите пцујат не до 117 него до 1117 а работата стои во место,тука барем работа завршеш.

Да не се разбореме погрешно, јас си кажувам мои размислувања и пробувам да ги поткрепам со факти.
Што се однесува до парите, твои се користи ги како мислиш дека е најдобро.
Но, одењето кај циганите за купување на партали е ... штознам ... глупо ...

Грците биле по ова различни...ај баш како Elf реагира кога ќе види Грк, многу ме интересира. Него Elf, дали уопште си бил ти во Грција, гарант чим ни во Веро не идеш...тешко некако а?

Небитно дали сум бил или не ... и со какви причини ...

Да не се разбореме погрешно, јас си кажувам мои размислувања и пробувам да ги поткрепам со факти.
Што се однесува до парите, твои се користи ги како мислиш дека е најдобро.
Но, одењето кај циганите за купување на партали е ... штознам ... глупо ...

Ке ја отераме темата во погрешна насока и ке плакаме пенали,затоа нејкам да почнувам околу циганите и слично.Една работа според мене мора да се разграничи..тоа што прави владата или врвот на некоја држава не треба да се меша со личните интереси и задиволства на еден поединец бидејки според мене тоа е глупо.Ама тоа е мое мислење.

Женска , за мене и мојот патриотизам не знаеш ама баш ништо ...затоа ти реков да не тропаш глупости ....

И нема врска дали работи или не ...... Колку пари има - толку ке троши (дали се негови заработени или толку му дале неговите , исти *** е) Исто е чувството кога ке потрошиш твои заработени пари или твои пари (дадени од твоите) .... или овие инстант ги забораваш а ?

--- надополнето ---

А да , и ако сакаш да се облекуваш по најнова мода истото можеш да го сториш преку интернет :)) Дури и поефтино ке пројдеш отколку да одиш до Солун :)

Видии..дечко,

За тебе и твојот патриотизам ме заболе тоа што ги боли грците за нас. А ти знаеш нешто за мене па да збориш? И не тропам глупости, само многу си се пронајде некако во постот како да бил за тебе наменет, а не го напишав со посвета:toe:

Ти кажав што има врска дали работи или не. Тебе те задоволува чувството на тоа што си го купил? На тоа ти се...дига ... расположението? Те возбудуваат парчињата облека што си ги купил за да се фалиш во град? Епа дечко, не е исто да копаш темели на градилиште 12 саати на ден и да ги тупнеш тие 100 евра за јакна и да седиш и да си го ладиш дома, па да земеш некој денар од страна за да се подновиш со нешто.
Ете затоа има врска. Ама изгледа различно гледаме на работиве, ај уживај.

Можам преку интернет... ако не ме опнат со шипинг фи, и триста тракатанци.

Небитно дали сум бил или не ... и со какви причини ...

Јас мислам дека е многу битно. Ми се плаче, искрено, кога ве гледам како дискутирате на темава, онака нечитајќи постови. Џабе ли пишав ОВОЛКАВ пост на претходната страна, кој ти ми го цитираше?

Мислев си го прочитал, гледам ми реплицираш...но, очигледно само си прелетал и си се фатил за една работа од него. Прочитајте го и ти, а и Деко пак - ќе ви се разјаснат работите кои пак ги дискутирате, иако ви ги пишав само страна претходно. Навистина не знам што не е јасно.

Седницата е завршена.

Видии..дечко,

За тебе и твојот патриотизам ме заболе тоа што ги боли грците за нас. А ти знаеш нешто за мене па да збориш? И не тропам глупости, само многу си се пронајде некако во постот како да бил за тебе наменет, а не го напишав со посвета:toe:

Ти кажав што има врска дали работи или не. Тебе те задоволува чувството на тоа што си го купил? На тоа ти се ... дига...расположението? Те возбудуваат парчињата облека што си ги купил за да се фалиш во град? Епа дечко, н ее исто ад копаш на градилиште 12 саати на ден и да ги тупнеш тие 100 евра за јакна и да седиш и да си го ладиш дома, па да земеш некој денар од страна за да се подновиш со нешто.
Ете затоа има врска. Ама изгледа различно гледаме на работиве, ај уживај.

Можам преку интернет... ако не ме опнат со шипинг фи, и триста тракатанци.

Тој што работи на градилиште 12 саати на ден биди сигурна дека нема пари да оди до Солун на шопинг а за тоа дали ме задоволува чувството на тоа што сум го купил .... Па секако дека коа ке си земам нешто што ми се допаднало , ми се ДИГА :)) ама не е дека ако не го купам тоа ке ми се сруши светот .... или дека нема да почекам да го добијат :)

Тој што работи на градилиште 12 саати на ден биди сигурна дека нема пари да оди до Солун на шопинг а за тоа дали ме задоволува чувството на тоа што сум го купил .... Па секако дека коа ке си земам нешто што ми се допаднало , ми се ДИГА :)) ама не е дека ако не го купам тоа ке ми се сруши светот .... или дека нема да почекам да го добијат :)

Сам си пресуди..дечко!

Немам коментар. Се надевам дека ќе ти остане ДИГНАТо..расположението... кога финансиската моќ ќе ти оПАДНЕ!

Таленти:pos2:

Ке ја отераме темата во погрешна насока и ке плакаме пенали,затоа нејкам да почнувам околу циганите и слично.Една работа според мене мора да се разграничи..тоа што прави владата или врвот на некоја држава не треба да се меша со личните интереси и задиволства на еден поединец бидејки според мене тоа е глупо.Ама тоа е мое мислење.

Искрено што сака нека каже влада, собрание, станко, петко ... мене ме ми менува ...
Се работи за нешто друго ...
Улавањето по солун за пар патики, маичка нема никаква поента ...

Јас мислам дека е многу битно. Ми се плаче, искрено, кога ве гледам како дискутирате на темава, онака нечитајќи постови. Џабе ли пишав ОВОЛКАВ пост на претходната страна, кој ти ми го цитираше?

Мислев си го прочитал, гледам ми реплицираш...но, очигледно само си прелетал и си се фатил за една работа од него. Прочитајте го и ти, а и Деко пак - ќе ви се разјаснат работите кои пак ги дискутирате, иако ви ги пишав само страна претходно. Навистина не знам што не е јасно.

Седницата е завршена.

Оки, има фини грци, кои те љубат многу и виџетите се таму поевтини ...
Се разбравме .. :)

Абе греота што на форумов има волку патриоти што се чукаат во гради,а кога има потреба од нив нигде ги нема...Бедови !:pos2:

Па не би идела. Под услов цените да не им се напумпани, и да се донесат некој нормални брендови што ги има по цел свет,с амо не во пропаднатово државиче. НИШТО НЕМА КАЈ НАС!

Всушност, кога бев во Германија прв пат видов што значи попуст во вистинска смисла на зборот. Кога кај нас ќе има таков попуст, нема да можеш да се разминеш во било кој трговски центар.

Има врска дали работи или не. Едно е на готово некој да ти ги дава парите, а ти само да ги потрошиш, друго е со пот да ги заработиш па да видиш колку ќе ти дојде и до тоа пола евро.

Ова е мацуфка со сменет ник!!!

Само да ви кажам да не си тепате време со мацуфка, џабе ви е! Не вреди да му реплицирате на некој кој си ја навредува својата држава! „Државичево“ пропаѓа од неписмена раја како мацуфка, која нема прочитано ниту една реченица во животот (па макар тоа било и обичен весник). Доколку се прочита макар и Зоки Поки, тогаш би било полесно да се сфати дека државата за да може функционира и требаат пари, ама не пари кои се трошат во соседните држави, туку вложуање на парите во државата. На мацуфка екомонија слабо и иде, ама плукање по државата и иде топ. Најважно е она била у Немачка и у Солун на шопинг!
Мацуфка ги има сите предиспозиции да биде експерт, ем неписмена ем ги обожава ѓупциве. Би била супер замена за фрле.

П.С. Многу ми е смешно кога некој вели дека иде до Тесалоники на шоп, шоп, шопинг за да заштеди пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom