Што Бугарија му даде на светот!

• Креатор на темата Креатор на темата superstarpizza
  • Време на започнување Време на започнување
Ideite za OON !!!!! hahahahahahahahahaHAHAHhaha

--- надополнето ---

А што е ова последното со Сексот и Градот не сфаќам ?? нека каже некој ако може ! :)

Ideite za OON !!!!! hahahahahahahahahaHAHAHhaha

--- надополнето ---

А што е ова последното со Сексот и Градот не сфаќам ?? нека каже некој ако може ! :)

Фустанот шо го носела актерката Миранда Хобс во 83 епизода бил креација на некоја бугарка.

Ајде, ајде и ние имаме бисери, како: Македонија е лулка на белата раса.

И војниците со знамето американско (Иво Џима, Нормандија) се бугари aма срам им било да кажат.

И за комплетен впечаток, статијата е напишана од Антоанета Крушевска. Ах бре, одродени македонци се поголеми грци од грците, поголеми бугари од бугарите.

Ми доаѓа да си земам бугарски пасош од што сум горд на бугарштината во мене.

Бугарија на светот највредно што даде е македонскиот народ:toe:

И Luke Skywalker е блгарин, таткото на Дарт Вејдер ( дедото на Лук ) имал блгарска крв бидејќи мајка му ( на таткото на Дарт Вејдер ) била еб*на за 2 червени......:toe::nesvest::tapp:

--- надополнето ---

Ајде, ајде и ние имаме бисери, како: Македонија е лулка на белата раса.

Каде си го слушнал тоа? Јас прв пат слушам...Сум слушал дека Македонија е изворот на современата цивилизација и слични такви изреки кои влечат корени од Античка Македонија и Александар Македонски, кој сакал една светска цивилизација без поделби помеѓу народите и сл...Можеби и ние сме ги измислиле тие работи ама тоа не е толку страшно како бугарските...

--- надополнето ---

Бугарија на светот највредно што даде е македонскиот народ:toe:

Со ова излегува дека тие ни се "татковци" и "дедовци"?

Еве едно видео направено од македонец, доказ дека „се е бугарско“ :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom