Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
P

PewDiePie

Гостин
Shit.com оцената за Абате

5.5-Nowhere to be seen in attack and looked susceptible at the back, especially in the second half. Not one of his best games for Milan :kesa:

Човекот имаше 100 продори и 120 центаршутеви,практично по којзнае кој пат единствена светла точка во тимот.

Страшно.

Пирло,Амброзини и Инзаги нека не се враќаат што ќе им е,посебно оној првиот.

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Има некое инфо за Пато ?
Првите поценки не се добри Pato, starts bad and ends worse

"A nasty distortion which, after a few minutes, forced the Brazilian to leave the pitch. tile bad for Milan, which at this point, might have to do without both of Ibrahimovic former Internacional for the derby on April 2. A race started badly and ended worse for the attacker is green and gold for the devil that, realistically, he sees the Scudetto dreams of glory and now decidedly dim."

А мене па не ми излгедаше така страшно се надевам дека ќе се опорави, ќе почекаме утре што ќе кажат подетално

P

PewDiePie

Гостин
Не се залетувајте многу,и за Неста викаа 2 месеци па испадна 2 недели.

Мислам дека ќе игра Пато со интер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.927
Поени од реакции
44.993
Интер на Бенитез е на -2 од Милан ете до таму е стигната работава.
Не е више на Бенитез, а и реални да бидеме, да не се лажеме, Милан и во ерата на Рафа не беа перфектни, проблемот е што тогаш Интер беа 3 пати полоши од тој тогашен Милан и овој моментален Интер ...
Проблемот е што Милан продолжија со исто темпо наместно да ги поправат нештата на полусезона, ипак, во првиот дел од сезоната киксовите беа Рома дома пораз, Јуве дома пораз, Катанија дома нерешено, Чезена гости пораз, Сампдорија и Лацио гости нерешено, Удинезе дома пораз ...
Така да и сега моментално продолжуваат буквално со истото темпо на губење на бодови, не дека они биле перфектни до Јануари, него Интер беа скоро лоши ко и Чезена и Бари, нешто што сега ете не е случај, мада и они си имаат бајаги минуси у начинот на игра, го немаат достигнато својот максимум сеуште, и прашање е и дали ќе го достигнат.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Еве, да се јавам... :) Ако беше ти меѓу тие што мрчеа тогаш... И ќе бидеме шампиони, тоа го велев тогаш, а и сега...
Убаво е да се вели нешто , али тогаш сликата беше сосема друга кога Милан имаше солидна разлика во однос на тие што го бркаат, а утре ако победи Интер сликата ќе биде сосема друга , а искрено моментално не глеам ни во дербито како ќе може Милан да искочи на крај со Интер, се надевам деќа ке успеат бар бод да дочепат.

А од овој Алегри искрено ми е смачено веќе, таман кога мислев дека конечно се опраи послем Наполи и Јувентус успеа со Бари и сега со Палермо повторно да напрај каша невидена. Јас незнам како не успеа да увиди на наптреварот против Бари дека стварно не иде со таков пристап да влагаш во наптревари ( дефанзивен без никаков концепт ) али камо среќа да беше само против Бари е и натпреварот против Џенова и Тоттнам, , не разбирам сеуште зашто на натпреварот против Бари му даде шанса на Меркел во првите 11 кој повеќе сметаше на терен него што напрај нешто тотално мизерен и го пушти Робињо кој како некое црево само се влечеше по терен наместо да го стави одморениот Касано место него и Емануелсон место овој Меркелов , но изглеа требаше прво да прими Милан најпацерски гол па да ги направи тие измени и откако ги напрај таман кога работите почнаа да идат на подобро оној Ибра таправи таква дебилна работа што само за тоа не треба да се откупи овој играч според мене !!! , и уште потешко беше да се направи пресврт со 10 играчи и меч во кој што не смееше да се дозволи КИКС против најслабиот тим во Серие А годинава ( искрено Бари незнаат да одат годинава ), али ај Ибра што изеде црвен таа утакмица доби + 3 меча суспензија и во еден тим кај што има дефицит од центрафор тоа е равно на колетерална штета, а од овој Пато ми е смачено веќе со неговите повреди и релативно мизерни изданија , искрено Милан што изгуби бодови против Бари ме боли каде каде повеќе него овде со Палермо каде што секој пат кога Милан игра против Палермо едвај искача на крај. Абе цела утакмица да имаат иницијатива и да напаѓаат и една асална шанса да не можат да создадат .... Па господине Алегри ако не знаеше како треба да пристапиш на утакмицава што не пушти да ги погледнеш утакмиците каде што Палермо не успеа ни да даде гол а камоли да победи ...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
^ само немој да го фалите со Capo ако ги тепаме Интер!

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
^ само немој да го фалите со Capo ако ги тепаме Интер!
Епа ај глеј вака на работите .. првата утакмица еден Интер кој беше во лоша форма, со еден незаинтересиран тренер со еден куп повредени играчи што едвај скрпија состав за да му се спротистават на Милан и тогаш Милан едвај победи благодарение на постигнат гол од пенал. Е сеа ако Интер утре победи и се доближи на само - 2 бода е веќе многу зезнато. Интер е во супер форма, морал до небо ( послем последните случки што се десија ), скоро сите играчи им се фит и сигурно ќе идат на победа за конечно пак да бидат таму кај што сакаат, а Милан без Ибра и Пато искрено не веруем дека ќе постигнат гол, Робињо ми е скроз некадарен да напраи нешто посебно, така да со повредиве што ги има Милан Алегри повторно ќе искочи со некоја ваква формација како што глеавме вечерва. Искрено ти мислиш дека Милан со една ваква поставеност на играта во тој натпревар може да победи ?? Пресреќен ќе бидам ако успеат да извадат нерешено , па послем може да се мисли за наредните натпревари кој ќе се играат под огромен притисок.

Ех како само успеаа да искоцкаат таква полусезона на Интер ..

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Епа ај глеј вака на работите .. првата утакмица еден Интер кој беше во лоша форма, со еден незаинтересиран тренер со еден куп повредени играчи што едвај скрпија состав за да се спротистават на Милан и тогаш Милан едвај победи благарение на постигнат гол од пенал. Е сеа ако Интер утре победи и се доближи на само - 2 бода е веќе многу зезнато. Интер е во супер форма, морал до небо ( послем последните случки што се десија ), скоро сите играчи им се фит и сигурно ќе идат на победа за конечно пак да бидат таму кај што сакаат, а Милан без Ибра и Пато искрено не веруем дека ќе постигнат гол, Робињо ми скроз некадарен да напраи нешто посебно така да со повредиве што ги има Милан Алегри повторно ќе искочи со некоја ваква формација како што глеавме вечерва. Искрено ти мислиш дека Милан со една ваква поставеност на играта во тој натпревар може да победи ?? Пресреќен ќе бидам ако успат да извадат нерешено , па послемо може да се мисли за наредните натпревари под огромен притисок.

Ех како само успеаа да искоцкаат таква полусезона на Интер ..
Само овде да те поправам, Пирло од слободен :pipi:

Друго не чепкам критиките се заслужени.

Мислам дека дербито му е утакмица да се биде или не на Алегри, со победа многу работи ќе се сменат. :)

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Ајде сеа сите лизнете си го средниот прст и у гз учукајте си го! Отиде титулата ради инвалиди како Антонини, Фламини и секако главниот СТРАТЕГ Алегри, легендата на наполи ебате ...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
луге многу се разочарав вечерва мајкеми...веќе не ми се гледа фудбал... шо викате,ипак ќе ја зимаме или само од 3те најдолгото? :/
Иначе ај дајте да пратиме мејлови до официјалниот сајт на милан,да го избркаат Антонини од клубов,пошто или ја се откажувам од милан или он си иде,неможам да го поднесам суштествово ! :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Да, има јас мислам дека треба да се врати во Барса!

Проблем некој? Контра аргумент?

Утакмицава днска мислим дека е доволен аргумент, бевме импотентни као 90 годишен старец у Хутерс !

Толку лоша одбрана како оваа Ибра имаше да ги напрае пуздер !

Ова Патово немоем да го глеам више со тоа трчкарањето педерско и безкорисно, повреди се до крај на сезона матер ти ебем неспособна !

Само едно ќе кажам: НЕМАМЕ КАРАКТЕР ! :toe: :pos:

Неможе на секоја ебана утакмица кога први примаме гол или да губиме или најмногу нерешено да играме.

Решението сами најдете го :pipi:

Aлегри ви е најмалце крив за утакмицава, не дека го браним или нешто, но тоа е едноставно тоа што го имамо на располагање.

Боатенг беше неизвесен уште со Тотенхем, и тамо доби еден удар незгоден, Робињо е изгубен последниве кола ко Циган у рамстор а Сидорф у реваншот со Тотенхем беше најдобар на терен, така да оправдано е тоа !

А тоа дека сме играле со 3 деструктивци прајте ги тие муабети на некој што не го следи Милан , Милан игра така од кога е купен Пирло кога истиот е повреден !

Криви се тие 10 педерчиња што играја ка со куров денеска, па и тие 3 што влегоја после!

Само Абате има преодна оценка денеска, догодина ќе биде у топ 3-5 десни бекои у свет дечкото !

А со Интер ако не се вратат дел од повредениве пред се Пирло и капитенот малку потешко, но пак мислим дека ќе ги истепамо онака 1-0 со голче од пенал, да ги боли појќе :icon_lol:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
гледајќи ги интерашиве ми иде да поставам едно прашање... и ние ли бевме до толку патетични кога Милан го бркаше Интер? :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
P

PewDiePie

Гостин
гледајќи ги интерашиве ми иде да поставам едно прашање... и ние ли бевме до толку патетични кога Милан го бркаше Интер? :icon_lol:
Душички се бе. :pipi:

:tv:

Денес интер ќе тепа,исто како ние што тепавме минатата година со Киево дома за да дојдеме до -2 или -1 беше не ми текнува..............и после на сцена стапи Лео. :vozbud:

Така да кога ќе им се нанижат Шалке,па Челзи ќе се збрка и здрка мердич и мислам дека ќе ни се отвори пак шанса да се одлепиме од нив.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Само победа во дербито не спасува и ништо друго !

Kajgana Shop

На врв Bottom