Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абијати-Малце зарѓан ама ќе биде топ за следната
Абате-Солидно,имаше неколку добри уфрлања
Сократис-Спаси чист гол
Јепес-Утакмица на кариерата,цар беше во одбрана денес
Антонини-Антонини
Силва-Добро изигра вон позиција
Амброзини-Се губеше на моменти
Робињо-Добра партија штета што ја посра на крај
Касано-ОК беше
Меркел-Супер беше малиот
Ибра-ЦАР

Реков ке бројам 21 шанса се промаши денеска од кои 9 чисти на Робинјо, Ибра од 6 шанси со се слободен удар 2 гола.
Силва е откритие на векот браво Алегри, уште фали амбро и Анте да ги исчистиш од прв состав,едниот со Емануелсон,а другиот со Страсер и Фламини. Пирло да се врати кај Меркел и
КОЈ КЕ НЕ ТРПИТ

Играч на натпреварот Јепес! :))
Братов !
Mario-Yepes--0000035510.jpg

на Неста повредата била озбилна одма во болница го пренеле. Раката ја скршил.

Робињо пола од тие шанси што ги промаши откако е во Милан да ги реализираше ќе беше најдобар стрелец. Нема среќа и нема маме му ебам. Абе чисти шанси од небо му паѓаат од секакви грешки и спукнтви топка му доаѓа, он не и не. :D
Иначе го покажаа Урби(Ману за понежниот пол:)) со Браида прееска кога влегоа на стадион. Јако е онака што Антонини го даде секој можен аргумент денес за смена ! :icon_lol:

едит. 2-3 месеца пауза за Неста... у превод крај на сезонава... Јепес јуначе држ се сега до крај !! :icon_lol:

според воа денеска шо го видив според мене ЈЕПЕС е подобар и од неста:salut:

Според некој информации Неста го истегнал рамото и ќе отсуствува 3 месеци :/
Утре би требало да има официјална потврда се повредата.

според воа денеска шо го видив според мене ЈЕПЕС е подобар и од неста:salut:
мене највеке кејф ми праи тоа што Алегри конечно разбрал дека Јепес и Сократис се измислени за Бонера.
Жал ми е за Неста мегутоа со вакви Јепес,Силва и Папа не се плашам...

Штета за Неста,ама нема запирање сезонава со или без него ќе освоиме Скудето. Поддршка за Јепес и Сократис.

Добра утакмица,напаѓавме но не искористивме ни 2% од шансите.

Робињо мора да си ја поправи реализацијата,едноставно мора иначе не бива веќе вака. Ибра е цар тоа го заклучивме уште оддамна.

Меркел и Силва солидни,само Амброзини малце ми се губеше али ке се среди.

Одбраната добра,Сократис и Јепес супер изиграа,Абате дефанзивно добар,офанзивно не баш.
За Антонини не коментирам а причините за тоа се познати :)

Единствено криво ми е за Неста,многу го сакам играчот и ептен ми е жал што се повреди!!

Абе од златни Папа и Јепес у екипа, Алегри дрвоно бонера го играше... Ај ваљда му дојде памет :-))) Честито ново засилување, најпотребено ни беше на оваа позиција и фала ку*цу нема више да го гледам неизбриченион (антонини)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom