Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Меркел гол и асистенција. Браво момче само продолжи вака :)

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
калински го отепа робињо а човекот направи 2 асистенции и дади гол и според мене треба да е men of the match

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Се повредија и Пирло и Меркел
оваја победа скупо ќе не кошта

Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
Одличен натпревар
ама повредиве да дај боже да не се посериозни

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Мислам дека не е ништо срашно ни со Меркел ни со Пирло,
Вечер имаше неколку позитивни работи .
Бонера никад више.
Меркел е подобар во средина него позади напагачите.
Абате исто така добро се снајде како десруктивец, може да се проба со Чезена со Абате,Меркел,Амбро, и Касано позади Ибра и Робињо.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Честито пласман во 1/4 финале од купот :smir:

Супер игра вечерва, само пак овај Антонини буши работа :( . Имаше една ситуација, мислам дека беше околу 40та минута, кога еден од бари го претрчува анте а овај само му се гледа и откако му ја подадоа топката на тој од Бари дури тогаш почна да трча Анте. Незнам како можи толку да нема мозок тој „играч“. За повредите незнам што да кажам. Онаа на Меркел не ми изгледаше многу сериозна, додека онаа на Пирло некако ме плаши. Не изгледаше најдобро Пирло а и го напушти теренот предвреме и завршивме со 10 играчи.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Meркел најдобар вечерва, Ибра и Касано да се воиграат уште малку најдобар тандем ќе бидат.:tv:
Следен противник во купот е Сампдорија.

P

PewDiePie

Гостин
"This is what happens when you don't play seedorf and bonera ... you win 3-0"..........:pos2:

Браво за Алегри уште еднаш докажа дека има прекрасен сенс за измени,ризикуваше со Неста,Ибра,Бињо во прв тим,го стави неопоравениот Пирло за овој пак да се повреди и најбитното ги одмори за во Недела,Бонера и Сидорф,fucking genius !

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Лагана игра без многу замарање,само не требаше да го стаи Пирло...

Меркел беше ѕвер денес,1 гол и една асистенција! Има фудбал во момчево,многу ми се допаѓа како игра.

За Пирло се зборува дека не е сериозно али се ке се знае утре..

Kajgana Shop

На врв Bottom