Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И на клипов не кажаа што точно му кажал,па правеа некоа заебанција мада најточно знае Малдини а и Лео.

Плус пред некој ден Малдини изјави дека тој има поинаква историја со клубот за разлика од Лео,и немало шанси да го предаде Милан и да оди во Интер.

Ова за Кришито ме радува,доста ме радува што зимаат италијанско бекче,само уште да се договорат али би требало да биде лесно последнава година односите со Џенова се феноменални.

NAPOLI, Santacroce's agent: "He will definitely leave"

Нели овој беше еден од најперспективните бекови во италијанската лига едно време?. Ако е сеуште така нека запне Галијани да го земе, би требало евтино да помине :)

Нема да биде лошо да го земеме овој,за Кришито мислам дека тешко да дојде реално гледано.

Нема да биде лошо да го земеме овој,за Кришито мислам дека тешко да дојде реално гледано.

Според мене Галијани не влага у преговори за некој играч ако не биде сигурен дека ке го земе,а ако немаше ништо од зделката до сега ке знаевме. Али искрено јас очекувам и никој да не земеме па да останеме со курот у раце,па ќе глеаме смешки со Антонини.

Повикани играчи
Amelia, Roma, Di Fabio (50), Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Strasser, Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho

Веројатен Состав според Миланњус
Amelia; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Pato.

Во 14:45h Алегри има прес конференција, па ќе видимо што ќе каже

Добар е составов само мислам дека треба да игра Робињо на местото на Сидорф некако споро ми делува Сидорф ама па така ќе биде многу офанзивно а најдобро е Касано да игра но не е спремен толку да поработи уште малце на тренинг кондициски сигурно он ќе стартува на предходниве настапи не даваше голови ама од кога влегуваше прави асистенции за гол одлични.

Бонера ке играл утре лев бек,така кажа шефот :)

Барем сеа ако утне ке има кој да покрие(Неста),коа е штопер ако згреши голче е тоа.

Добро е што наполитанките не победија денес па утревечер можи да им избегаме уште повеќе :) . А од каде сега Бонера и Антонини повикани???:tapp:

Алегри изјавил дека би сакал дефанзивец и среден ред играч,алал да му е си бара човекот не викам дека ќе ми донесат нешто зимава ама барем збори се труди бара,онаа пичкана лузерска ќутеше ко муле некое,ќути и се жали.

Иначе незнам зошто не ви е ок Сисоко од јуве,ја повеќе сакам или него или Ласана Диара да го донесат зимава одколку Лазари,на Лето и на Гатузо и на Амброзини им истекува договорот,мислам дека треба да имаат осет и заедно со Сидорф да си заминат како шампиони(ако се освои скудето)Одо и Јанкуловски осеќам дека само ќе си заминат. Утре а Бонера а Антонини исти пенис ни се фаќа само да се надеваме дека Неста е целосно опоравен и ќе успее да му ги поправа грешките на муфљакот. Сидорф пак добива шанса и осеќам дека ќе изигра добро,не ги усерува он две по ред,исто и Фламини ми е мило што ќе го видам се надевам дека ќе пружи добра партија.

Ни одговара киксов на Наполи вечерва...имаат 37 бода сега а Лацио има 34 и утре дури и да победи ќе има во најмала рака исто 37 бода што значи дека со победа утре ние би имале 43 бода дури 6 повеќе од тие зад нас...ама за тоа по тоа утре не чека утакмица и мора да се победи...Одбраната ни е каде каде посигурна со Антонини отколку со Бонера :toe:

Најдобриот напад(34) против најслабата одбана(36) утре.:zlo:

Еве како што сме направиле со Лече последните 9 натпревари. Имаме 5 победи, 3 нереши и еден пораз

29.08.2010 AC Milan US Lecce Serie A 4:0
05.04.2009 AC Milan US Lecce Serie A 2:0
09.11.2008 US Lecce AC Milan Serie A 1:1
02.04.2006 US Lecce AC Milan Serie A 1:0
26.11.2005 AC Milan US Lecce Serie A 2:1
15.05.2005 US Lecce AC Milan Serie A 2:2
06.01.2005 AC Milan US Lecce Serie A 5:2
15.02.2004 US Lecce AC Milan Serie A 1:1
28.09.2003 AC Milan US Lecce Serie A 3:0

@ Сасуке

Ласана Диара пред сите,најдбро решение ке е за средината.

Инаку да не збориме пред време,да ја почекаме утакмицата па ке се радуваме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom