Фан клуб: Лирија

• Креатор на темата Креатор на темата SamuraId
  • Време на започнување Време на започнување
nasata ekipa bese tocno 69 clena i ne bese bas prva ekipa... no ajde da go ostavime toa na strana ... inace imase i pobidni licnosti od sverceri koga se tepaa duri i vasiot vodza omer.. taka da ne nema vadenje :) provocirate ,jadete kutek pa begate :)
ve cekame drugata nedela u jane sandanski .. :)

rekov i vo prethodniot post "i 3-4 18+".. New Generation bea organizirani za ovoj natprevar, posle omer dojde vo sala za da ne gi ostai sam tie.. Ti kazav i pak ti kazuvam, protiv vas ni ne beshe organizirano da se odi vo sala..

ve cekame drugata nedela u jane sandanski ..
ne sum siguren za ovaa, no ne se znae .. ima 1 nedela vreme :)

ushte nishto ne e sigurno za vo salata na Tito, zatoa ne garantiram nishto :)

dobro de . samo si diskutirame ;) i go prasuvam dali ke dojdat u sabota :) ali od salata na "TITO" site begaat kako od gjavol :)

hahahahahah :pos2:

Od Cair ne begaat kako od gjavol, si sedat doma i gledaat preku TV podobro im e ;)

haha :) ostaj gi cpb :) nie vi gostuvavme sega dali u kale ili butel ne me interesira bitno nie gostuvavme ;) ne sme nie krivi sto igravte u kale ;)
sega vie ste na red :) ali organizirajte se da ne se vadite pak sve mali bile :) 15-16 ;) ili 3 ca 18 + :)

Kale nemozes da go smetash za nas domashen teren :) podobro bi bilo kako NEUTRALEN teren otkolku domashen.. no ne ste vie krivi za toa znaeme :)

See ya :)

rekov i vo prethodniot post "i 3-4 18+".. New Generation bea organizirani za ovoj natprevar, posle omer dojde vo sala za da ne gi ostai sam tie.

Омер отишол у сала за да не ги остаи сами тие, ама после на камени ги остаил сами тие истите :). Седел у втор ред на тепачката (читај, не бил напред у први редови) и гледал како ваши членови го јадат масовно а он само посматрал и како ПИЧКА не се пуштил во одбрана на тие вашите што го изеле убаво.

Па друже, каков ви е тој воџа што од страна гледa како јадете ќутек како магариња а нема МУДА да се пушти напред ?

Добар воџа имате :pos:.

Ме интересира нешто... од кога е формирана подгрупата Wild Boys? Бидејќи Wild Boys е име на подгрупа на навивачката група Овчари уште многу одамна (има и слики со транс и шалови), членови на оваа подгрупа до ден денес идат да навиваат... онака чисто информативно сакам да знам, ме интересира... Поздрав :helou:

Омер отишол у сала за да не ги остаи сами тие, ама после на камени ги остаил сами тие истите :). Седел у втор ред на тепачката (читај, не бил напред у први редови) и гледал како ваши членови го јадат масовно а он само посматрал и како ПИЧКА не се пуштил во одбрана на тие вашите што го изеле убаво.

Па друже, каков ви е тој воџа што од страна гледa како јадете ќутек како магариња а нема МУДА да се пушти напред ?

Добар воџа имате :pos:.

Voxha koj e vash koshmar :)

I sam kazuvas deka ste se tepale cela ekipa protiv 4-5 lica, i pak ne ste pominale nedopreni.. i pak ste begale.. a sea se filmuvate deka ste begale od policija :pos:

--- надополнето ---

Ме интересира нешто... од кога е формирана подгрупата Wild Boys? Бидејќи Wild Boys е име на подгрупа на навивачката група Овчари уште многу одамна (има и слики со транс и шалови), членови на оваа подгрупа до ден денес идат да навиваат... онака чисто информативно сакам да знам, ме интересира... Поздрав :helou:

Na nashata 20 godishnina se pojavi za prv pat transparentot WILD BOYS, a kako podgrupa deluvaat uste od startot na provligashkata sezona..

Mzt Skopje - LIRIJA 18:30

Ostanuva da vidime dali ke prodolzuvame so pobedi :)

--- надополнето ---

mzt skopje - LIRIJA 111 - 74 :kesa:

Смешни сте бе, што се мачите што играте. Тоа црнците Ви се за плачење.
Значи какви плачковци сте не ми се верува, не сакавте да продолжите да играте зашто ви викнале нешто протви. А Вие знаме македонско во ваша сала немавте. Не ми се верува цццц, требаше цел натпревар да ви пеат протви вас па да ве видам тогаш. Се чини фемили беа прекултурни, глумеа тифо култура (што и не ми се допадна со оглед какви плачковци и провокатори сте)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom