Clint Eastwood
I'm watching you!
- Член од
- 13 декември 2009
- Мислења
- 622
- Поени од реакции
- 211
...trgna muabetot...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nasata ekipa bese tocno 69 clena i ne bese bas prva ekipa... no ajde da go ostavime toa na strana ... inace imase i pobidni licnosti od sverceri koga se tepaa duri i vasiot vodza omer.. taka da ne nema vadenjeprovocirate ,jadete kutek pa begate
![]()
ve cekame drugata nedela u jane sandanski ..![]()
rekov i vo prethodniot post "i 3-4 18+".. New Generation bea organizirani za ovoj natprevar, posle omer dojde vo sala za da ne gi ostai sam tie.
Омер отишол у сала за да не ги остаи сами тие, ама после на камени ги остаил сами тие истите. Седел у втор ред на тепачката (читај, не бил напред у први редови) и гледал како ваши членови го јадат масовно а он само посматрал и како ПИЧКА не се пуштил во одбрана на тие вашите што го изеле убаво.
Па друже, каков ви е тој воџа што од страна гледa како јадете ќутек како магариња а нема МУДА да се пушти напред ?
Добар воџа имате.
Ме интересира нешто... од кога е формирана подгрупата Wild Boys? Бидејќи Wild Boys е име на подгрупа на навивачката група Овчари уште многу одамна (има и слики со транс и шалови), членови на оваа подгрупа до ден денес идат да навиваат... онака чисто информативно сакам да знам, ме интересира... Поздрав :helou: