Има Аустриан ВиенаДо кои градови има директни летови и со кои авои компании?
Знам за
Чек до Прага
Малев до Будимпешта
Кроациа до Загреб
Јат до Белград
Туркиш до Истамбул
други?
Како е најефтино да се најде карта до прага или будимпешта?
Сајот на СкајВингс е фијаско-катастрофа-ѓубре.Stefus
Od kade znaesh deka sky wings kje leta za paris i london od prolet? Ovie se makedonska kompanija? Na nivnata webstranica http://www.skywings.info pokazuva direktni letovi samo od dizeldorf i viena do skopje
Од Директно се неикакви. Но најефтини цени за летови во еден правец нудат ЈАТ-Париз Лондон. 130-150 се вклучено и сатниците најчесто се ОК.Mojot problem e ovoj.
Sakam da dojdam vo Mk od Amerika vo April-Maj. Sakam da istoristam Delta Miles, arno ama samo Czech airlines e partner so Delta koj leta do skopje. Pa druga alternativa mi e da letam so moite Delta Miles to nekoja (atraktivna) evropska metropola a posle od tamu da kupam non stop karti so Skopje.
Rim, Pariz, London mi se u prv red gradovi preku koi bi sakal da letam. So sky wings ima non stop let, 200 evra, arno ama treba da se spie vo rim na vrakjanje bidejkji letot poletuva kasno od Skopje.
Koi se opciite da se stigne do Pariz ili London?
Do koja evropska metropola najeftino se leta od Skopje?
Ова се од Белград Mat Airways
Скопје
Охрид
Шарм Ел Шеик
Хургада
Каиро
Монастир
Палма Де Мајорка
Барселона
Наполи
Катанија
Крф
Хераклион
Закинтос
Кефалонија
Родос
Скијатос
Анталија
Даламан
Бодрум
А скопје летаат само Диздердолф , Цирих и Рим мислам ( за рим не сум сигурен, другве 2 100 % ова кажувам за Мат)
Едно време летаа сега не , сега само од Скопје Цирих и Дизелдорф без Рим.Mat leta od belgrad?
Колку се цените на МАТ за Дизледорф? А на Скајвинг не пишува на Сајтот.Едно време летаа сега не , сега само од Скопје Цирих и Дизелдорф без Рим.