Новите 202 кинески автобуси за Скопје -фото

• Креатор на темата Креатор на темата Liberation
  • Време на започнување Време на започнување
А дали ви се допаѓа изгледот на таксито во англија мене лично не ама заштитено обележје е на англија
изгледот на автобусот е ретро и тоа е ОК. но дали се надежни немој на секои 100 километри да се расипуват
и да се распаѓаат зошто комуналец не ќе може да ги ичисти улиците од кинеските делови
Санос сега нее тоа што беш газдата начисто го уништи кај нас еден обичен репаратор на стари автобуси е по спремен технолошки од санос

Зашто не се малце футуристички настроени бе пичку матер, се иде напред ние назад. Ај барем нови се, и незнам шо мора да се чека 5 години за 1 автобус, коа можеше многу порано да се донесат.

scooter06.1154711220.dsc03111.jpg

дизајн = кошмар ...

Ха сме имале ние порано двокатни автобуси ... 2 (според потребите и бројот на жители кој тогаш ги имало Скопје) ... ајмо сега да ги напраиме 202 зашто тогаш беше поинтересно ... Луѓето кој тогаш живееле нема многу многу да се изнауживаат (од временски аспект) а она што ќе остане е за идните генерации ... кич невкус клишеа и сите можни нелогичности ...

Кој само им даде идеја за ваков невкус аууууууу !!!!!! Сите се стремат напред , само ние се стремиме за назад !!!!!

Ќе направиме поубаво и постаро Скопје :icon_lol:

И да сакаме да смениме, не можеме...
Само се кења на форум и нигде на др место. :toe:
Туку какви се такви, да ги донесат, да почнат да се употребуваат, а до тогаш само ке си правиме вака муабет ЌЕ бидат убави или нема да бидат убави.
Само се надевам дека ке се реализира ова, да не остане само на зборови.
Мој коментар за изгледот:
Не ми се свиѓаат воопшто, али кој ме слуша мене. Тие некои одлучиле вака да биде и така и ке остане.

Шо е битен изгледот, битно да не ме врне внатре, битно е да не се расипува, битно е да има клима. Однадвор ако сака и на голем пенис нека личи.

Незнам шо е проблемот сеа..искрено изгледов малце скренуе ама...ново си е ново...и сеа Автобуски станици немало..па да почнеа автобуски станици да праеа..па ќе кењавте немало Автобуси...сеа па Автобуси носат па Автобуски станици нело...намирете се ќе биде :smir:

скопјево не е за двокатни автобуси тие што се горе додека се симнат ќе се испокарат со сите

Oвие може и поткровје да му доградат
А визба има?

^ а можда и ќе пуштаат клима летно време...:)

Зошто да не пуштаат? Во сите метрополи на запад во градските автобуси има клима, незнам што е чудно.

Он: Не ми се допаѓаат на изглед, а и со оглед на тоа што еднаш-двапати годишно влегувам во автобус, темава и не ме занима многу-многу. Во секој случај, подобри се од сегашниве автобуси што ни се останати од социјализам.
Нека направат метро во градов, ќе биде 100 пати подобро и пофункционално.
А уствари, кој па ме слуша мене? -.-

Зашто не се малце футуристички настроени бе пичку матер, се иде напред ние назад. Ај барем нови се, и незнам шо мора да се чека 5 години за 1 автобус, коа можеше многу порано да се донесат.

scooter06.1154711220.dsc03111.jpg

Ова не е автобус, ова е "воз у покрет".

Него, ајде ја ќе ви напраам ламборџини дизајн, пичке си мајчине, ама ќе биде и 350% поскап целиот пакет.
Мислете малце, не е се во естетскиот дел, треба и буџетот да се глеа. И после, не и требале економисти на државата. Пф! :)

П.с. Да го добиеше тендерот Санос, одма ќе имаше серења "Како тоа странска фирма за триста пати поефтино ќе го напраела". Затоа, шуш!

Предницата нека ја опраат и ќе биде солидно.
Само ќе биде интересно кај ГТЦ и кај подвожњаците во црниче,автокоманда и др:icon_lol:

Само да не ги напраат и кинеско просторни.
Тогаш само за деца до 16 години ќе бидат автобусите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom