Превоз на стоки

Член од
11 октомври 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
вршам превоз од Бугарска за Македонија.
камионот ми е во Бугарска, ми треба транспорт за македонија.
Дали знае некој како да најдам најбрзо тури на таа релација.

Слушнав за некои транспортни берзи каде што се бара стоки и камиони. Дали има некој искуство со тоа. И кои транспортни берзи можете да ми ги препорачате?

вршам превоз од Бугарска за Македонија.
камионот ми е во Бугарска, ми треба транспорт за македонија.
Дали знае некој како да најдам најбрзо тури на таа релација.

Слушнав за некои транспортни берзи каде што се бара стоки и камиони. Дали има некој искуство со тоа. И кои транспортни берзи можете да ми ги препорачате?

Пиши ми пп,јас во среда имам потреба од Бугарија до Македонија.Да видам како стоиш со цени.

Леле колку лошо сум го поставил прашањето колку тона има носивост камионот ?

фала на одговорот и понудата. најдов роба на релација БМ/ МК. цената бесе добра. Од бугарска Фирам. ја најдов преку www.timocom.com.

Се надевам дека Бугарите ќе ти ја платат :)

Абе се мота некоја стока низ дома повремено во Битола, најчесто за викенди... моите пари плаќаат да ја мафнат.

Колку пари е турата?

Ко за тебе,за без пари ќе те трансферираме во Скопје:icon_lol:

Колку кошта транспорт на стока до Софија?Стоката се секундарни суровини до 25 тона?Пакувани во пластични кеси?

фала на одговорот и понудата. најдов роба на релација БМ/ МК. цената бесе добра. Од бугарска Фирам. ја најдов преку www.timocom.com.

Се надевам дека Бугарите ќе ти ја платат :)

Штом е преку тимоком,и да не ја платат,ке има судска завршница... како и да е,на крај ке мора да платат :smir:

se nadevam deka bugarite ke mi platat.
mi rekoa vo timocom deka imaat i odelenie za naplata. gi isklucuvaat onie firmi so ne plakaat.
a ima i turi od nasi makedonski firmi.

колку би коштала тура со камион ладнача од македонија до лондон? знае некој како се движат тие цени?

во зависност од каде МК за Лондон и што ќе се вози(која температура, каква роба, односно каква ладњача ти треба) одат од 3500-4000еур и оние кои што работат со ладњачи претпочитаат плаќање авансно, кеш на утовар/истовар или веднаш плаќање бидејќи имаат врзани месечни или годишни работи...

......има ли некој воопшто од Македонија кој може еуро палета-две со волумен до 1,5м3 тешки од 100-250 кила, да однесе по потреба било каде во Европа, во разумно време од една недела на пример ??? И плаќање да биде како што е ред, преку банкарска сметка со фактура.. и авансно, ако треба :)

транспортери, ако возите низ ЕВРОПА, најевтино гориво има со картицките на www.eurowag.com на нивните бензиски станици, со истите плакате гориво, патарина и имате вракање на ДДВ од Европски земји во најкраток рок (7-14 дена). Проверете имаат представик во Македонија.
Цената на горивото за сите нивни бензиски низ Европа http://www.eurowag.com ја добивате секој ден, па Вие одлучувате дали ке користите гориво или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom