Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична игра, ми го разубавеа денот момците :smir:
Тимот полека влегува во „шема“ и се надевам дека ќе следат серија на добри резултати. За Красич нема потреба да се трошат зборови, мислам дека ни Ањели ни во најлудите соништа не очекуваше ваква игра од Красич на почеток на сезоната. Мело продолжува да ја докажува својата вредност, а и Аквилани полека влегува во форма. Малку ме нервира што Маркизио го става на крило, но неговата улога не е баш на класично крило. Многу е корисен зашто покрива огромен простор на теренот.

Капитенот :cuc:

Како и да е, да не заборавиме дека ова е Лече и играчите да не летаат во облаци. Сепак мислам дека оваа победа ќе биде голем мотиватор за понатамошни успеси.

Тоти на својата веб страна му го честиташе на нашиот капитен израмнувањето со рекордот на Бониперти. ЛИНК ТУКА.

Одлична игра, ми го разубавеа денот момците :smir:
Тимот полека влегува во „шема“ и се надевам дека ќе следат серија на добри резултати. За Красич нема потреба да се трошат зборови, мислам дека ни Ањели ни во најлудите соништа не очекуваше ваква игра од Красич на почеток на сезоната. Мело продолжува да ја докажува својата вредност, а и Аквилани полека влегува во форма. Малку ме нервира што Маркизио го става на крило, но неговата улога не е баш на класично крило. Многу е корисен зашто покрива огромен простор на теренот.

Капитенот :cuc:

Како и да е, да не заборавиме дека ова е Лече и играчите да не летаат во облаци. Сепак мислам дека оваа победа ќе биде голем мотиватор за понатамошни успеси.
Ако више дадоа 12 м за Мартинез а воопшто не го игра плус со повредите си има мака дур се врати ќе го стаат на трансвер листа не ми е баш по ќеиф што го игра Маркизио лево тогаш џабе го купија Мартинез дадоа 12 а Диего го шитнаа за 15.Затоа сум песимист за останување на Пепе зошто ако продолжи Маркизио лево тогаш сигурно еден од Момо и Пепе ќе си оди.Можеше боље комбинации да се направеја да го продадеа Амаури да останеше Диего ко поддршка али тоа е нема назад единствена грешка според мене не дека Мартинез е слаб мислам дека ќе се докаже ама можеа боље да изиграат!Како и да е битни се резултатите !!!!!

Тоти на својата веб страна му го честиташе на нашиот капитен израмнувањето со рекордот на Бониперти. ЛИНК ТУКА.
Браво за Франческо Тоти.Тоа што претставува Дел Пиеро за Јувентус,тоа претставува и Франческо Тоти за Рома,а двајцата се големи играчи кои ќе останат запаметени во историјата на Италијанскиот фудбал,и мал е бројот на играчи кои ја поседуваат лојалноста на овие двајца играчи кон своите клубови.

--- надополнето ---

Ако више дадоа 12 м за Мартинез а воопшто не го игра плус со повредите си има мака дур се врати ќе го стаат на трансвер листа не ми е баш по ќеиф што го игра Маркизио
Улогата на Маркизио на таа позиција не е баш класично крило(како Красич),туку повеќе му помага во одбранбените задачи на Де Чеље,а Де Чеље повеќе оди напред,а тоа е поради тоа што Де Чеље е слаб во одбрана,а Јуве го има само него како опција за позицијата лев бек. Маркизио и тука покажува добри перформанси,одлично изигра на таа позиција против Лече.

Браво за Франческо Тоти.Тоа што претставува Дел Пиеро за Јувентус,тоа претставува и Франческо Тоти за Рома,а двајцата се големи играчи кои ќе останат запаметени во историјата на Италијанскиот фудбал,и мал е бројот на играчи кои ја поседуваат лојалноста на овие двајца играчи кон своите клубови.

--- надополнето ---

Улогата на Маркизио на таа позиција не е баш класично крило(како Красич),туку повеќе му помага во одбранбените задачи на Де Чеље,а Де Чеље повеќе оди напред,а тоа е поради тоа што Де Чеље е слаб во одбрана,а Јуве го има само него како опција за позицијата лев бек. Маркизио и тука покажува добри перформанси,одлично изигра на таа позиција против Лече.
Знам него друго ми беше зборот зошто порано не го откри тоа сега кога ќе играат Пепе и Мартинез кога Красич и Маркизио би биле стандардни ?Ако продолжи вака во сезонава нема да има останување на пепе

сега за сега можеби и подобро е за Маркизио новата улога-овде кај што игра притисокот е помал и дава подобри партии.....добра замисла на Дел Нери-со расположени Аквилани и Мело,Маркизио е одлична опција за нешто полево во средината...
во врска со Пепе одлична е идејата на Стара Дама,а истото го има изјавено и Дел Нери дека добро би дошол како бек во овој тим

Знам него друго ми беше зборот зошто порано не го откри тоа сега кога ќе играат Пепе и Мартинез кога Красич и Маркизио би биле стандардни ?Ако продолжи вака во сезонава нема да има останување на пепе
Јуве има доста натпревари оваа сезона (Сериа А,ЛЕ и Купот),и мора да има на располагање квалитетни играчи и на клупата.Пепе сигурно ќе игра во ЛЕ против Салцбург,бидејќи Аквилани не може да настапува во тоа натпреварување,Мартинез покрај крило може да игра и како втор напаѓач и ќе добие шанса да се покажи. Тимот се покажа одличен со среден ред каков што имаше против Лече.

значи сега Дел Пиеро со 178 го дели 10-то метсо на вечната листата најдобри стрелци во Сериа А, додека Тоти е 6-ти со 192 погодоци... со еден збор ЛЕГЕНДИ!!!

p.s.
66318_1532887455261_1627042369_1238167_850565_n.jpg
Немам зборови :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Алал им вера за денеска. Се осеќе оти секоо утакмица се повеќе и повеќе се подобруват. :) Congrats.

Алал им вера за денеска. Се осеќе оти секоо утакмица се повеќе и повеќе се подобруват. :) Congrats.
за очекување беше само требаше да имаме трпение против Бари на стартот воопшто не се познаваа имаше многу нови играчи сеа да дојде бари ќе прими 2,3 гола сигурно

значи сега Дел Пиеро со 178 го дели 10-то метсо на вечната листата најдобри стрелци во Сериа А, додека Тоти е 6-ти со 192 погодоци... со еден збор ЛЕГЕНДИ!!!

Живи легенди :) Секоја чест за гестот на Тоти ... двајца фудбалери кои тешко некој да ги замени во иднина.

Кој е прв со колку голови? :)

Живи легенди :) Секоја чест за гестот на Тоти ... двајца фудбалери кои тешко некој да ги замени во иднина.
:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom