Катар го призна Косовo

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Ме заболе ку..т за тоа што Катар,Саудиска Арабија, Америка, Тунгузија, Марс и било која земја што ќе ја признае државата на албанската мафија

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
A be mocko, zarem ne ti bese dovolno so ovie vehabisti, dosaden stana veke?
Kurot mi go napravi vehabist, na sekoja ebana tema moras da gi spomnes, sto e tvojot problem ne znam, a znam koja e tvojata cel.

Albancite, da se vehabisti, no gledas amerikanskata podrska za niv ne prekinuva. ;)
Кога ќе сфатите дека Америка не го прави сево ова како поддршка на Албанците туку терање инает на сојузниците на Русија.
Ако Србија стане про-западно ориентирана, тогаш ќе видите како поддршката ќе ја снема.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.099
Поени од реакции
174
Кога ќе сфатите дека Америка не го прави сево ова како поддршка на Албанците туку терање инает на сојузниците на Русија.
Ако Србија стане про-западно ориентирана, тогаш ќе видите како поддршката ќе ја снема.
Bravo.Eden od najrazumnite komentari na ovaa tema.Totalno se soglasuvam:salut:

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
A be se toa e Ok. Jas ne vikam deka Amerika ni dava podrska bez da ima nekoj interes, jas znam deka sekoj vo denesno vreme gleda svoi interesi, pogotovo pogolemite sili, pa taka i albancite se borat na sekoj mozen nacin da izlecat interes od toa. Srbija ako stane pro-zapadno orientirana, togas ke ja izgubi poleka podskata od Rusija, i samiot znaes sto ke izgubi togas.

Taka da jas mozam da se soglasam so tebe, deka amerika ne im davaa podrska na albancite tuku tera inaet ;). Kamoli i nasata drzava da ja imase toa podrska za inaet na treta zemja, pa tek togas ke vidovme koj ke se osmeli da ni stavi veto ;).

Член од
14 август 2006
Мислења
45.288
Поени од реакции
84.406
Заднината на американската подршка на Албанците сигурно не е толку прозаична како што е терање инат. И не знам баш дали ќе ја снема со појава на про-западната ориентација кај Србија. Инаку таква ориентација Србија (барем власта) веќе има.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Заднината на американската подршка на Албанците сигурно не е толку прозаична како што е терање инат. И не знам баш дали ќе ја снема со појава на про-западната ориентација кај Србија. Инаку таква ориентација Србија (барем власта) веќе има.
власта има,има и дел од народот кој сака некаква европска перспектива....но да не забораваме кај нив патриотите и радикалите имаат сериозна медиумска,маркетинг кампања,а богами активни се и на акции.......

самото Косово е синоним за криминална држава,така да овој случај во иднина ќе покренува многу конфликти низ светот............прашајте се зашто САД само се интересираат за држави каде што владеаат граѓански војни и меѓуетнички тензии(Македонија,Косово,Босна,Сомалија,Сиера Леоне,Колумбија)..........во такви ситуации се прават НАЈУБАВИТЕ ПАРИ без СОПСТВЕНИ ЖРТВИ!!!

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Казахстан одлучи да го зголеми откупот на најлонски ќесиња од Уганда за 1,846%.Поради тоа економските експерти очекуваат излез од светската економска криза и нови вработувања во металната индустрија.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Е па ако пратиш ситуација тогаш знаеш дека сигурно ќе стават вето.
Кога ќе дојде време за да му дадат столче на Косово за во ОН,ќе има генерално собрание...не верувам дека ќе стават вето,ќе гласат за против..но за вето тешко...

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Ме заболе ку..т за тоа што Катар,Саудиска Арабија, Америка, Тунгузија, Марс и било која земја што ќе ја признае државата на албанската мафија
E dobro de, cim ne te boli kur sto kur baras na temava? I mene kur ne me zabole za tvoeto kuropecanje deka kur ne te boli sto KOSOVA e priznaena od nekoja drzava. Slobodno ladi si go kurot na drugi temi, bez da ni gi onadis nasite na ovaa. :helou:

Член од
16 декември 2009
Мислења
1.323
Поени од реакции
1.162
Е сега чим Катар ги призна готово е,држава станаа.Евентуално ако Србија тргне со сила да си го воспостави својот суверенитет тогаш Катар опасно ќе се спротистави и ќе го одбрани Космет.Изгледа затоа е поставена темава зошто суперсилата Катар чим го призна Космет веќе од тоа назад нема.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.436
Поени од реакции
5.129
Е сега чим Катар ги призна готово е,држава станаа.Евентуално ако Србија тргне со сила да си го воспостави својот суверенитет тогаш Катар опасно ќе се спротистави и ќе го одбрани Космет.Изгледа затоа е поставена темава зошто суперсилата Катар чим го призна Космет веќе од тоа назад нема.
Сега се очекува нова тема, кога Науру ќе го признае Косово.

Kajgana Shop

На врв Bottom