Ок блгарче ај оди слави сеа роденден му е на Македонија...:smir:Не се нервирај, не сум ви ја крив кога сакате да седите на две столици.
Кога ќе сфатите дека Америка не го прави сево ова како поддршка на Албанците туку терање инает на сојузниците на Русија.A be mocko, zarem ne ti bese dovolno so ovie vehabisti, dosaden stana veke?
Kurot mi go napravi vehabist, na sekoja ebana tema moras da gi spomnes, sto e tvojot problem ne znam, a znam koja e tvojata cel.
Albancite, da se vehabisti, no gledas amerikanskata podrska za niv ne prekinuva.
Bravo.Eden od najrazumnite komentari na ovaa tema.Totalno se soglasuvam:salut:Кога ќе сфатите дека Америка не го прави сево ова како поддршка на Албанците туку терање инает на сојузниците на Русија.
Ако Србија стане про-западно ориентирана, тогаш ќе видите како поддршката ќе ја снема.
A be se toa e Ok. Jas ne vikam deka Amerika ni dava podrska bez da ima nekoj interes, jas znam deka sekoj vo denesno vreme gleda svoi interesi, pogotovo pogolemite sili, pa taka i albancite se borat na sekoj mozen nacin da izlecat interes od toa. Srbija ako stane pro-zapadno orientirana, togas ke ja izgubi poleka podskata od Rusija, i samiot znaes sto ke izgubi togas.Кога ќе сфатите дека Америка не го прави сево ова како поддршка на Албанците туку терање инает на сојузниците на Русија.
Ако Србија стане про-западно ориентирана, тогаш ќе видите како поддршката ќе ја снема.
Заднината на американската подршка на Албанците сигурно не е толку прозаична како што е терање инат. И не знам баш дали ќе ја снема со појава на про-западната ориентација кај Србија. Инаку таква ориентација Србија (барем власта) веќе има.Кога ќе сфатите дека Америка не го прави сево ова како поддршка на Албанците туку терање инает на сојузниците на Русија.
власта има,има и дел од народот кој сака некаква европска перспектива....но да не забораваме кај нив патриотите и радикалите имаат сериозна медиумска,маркетинг кампања,а богами активни се и на акции.......Заднината на американската подршка на Албанците сигурно не е толку прозаична како што е терање инат. И не знам баш дали ќе ја снема со појава на про-западната ориентација кај Србија. Инаку таква ориентација Србија (барем власта) веќе има.
Ej kako proliv si so ovie tvoi komentari, 99.9% se so vehabisti, ekstremisti, teroristi, ejhaaa, dosaden si veke.Ксабе ни е или не ни е ксабе, тоа ти АлКаедо не можеш да го знаеш. Ниту пак те тангира.
Нема гајле следечи пут ќе облечам костим на коза и ќе ти играм. Ќе ти биде тоа забавно?Ej kako proliv si so ovie tvoi komentari, 99.9% se so vehabisti, ekstremisti, teroristi, ejhaaa, dosaden si veke.
Е па ако пратиш ситуација тогаш знаеш дека сигурно ќе стават вето.Ако клат вето само...
Кога ќе дојде време за да му дадат столче на Косово за во ОН,ќе има генерално собрание...не верувам дека ќе стават вето,ќе гласат за против..но за вето тешко...Е па ако пратиш ситуација тогаш знаеш дека сигурно ќе стават вето.
E dobro de, cim ne te boli kur sto kur baras na temava? I mene kur ne me zabole za tvoeto kuropecanje deka kur ne te boli sto KOSOVA e priznaena od nekoja drzava. Slobodno ladi si go kurot na drugi temi, bez da ni gi onadis nasite na ovaa. :helou:Ме заболе ку..т за тоа што Катар,Саудиска Арабија, Америка, Тунгузија, Марс и било која земја што ќе ја признае државата на албанската мафија
Сега се очекува нова тема, кога Науру ќе го признае Косово.Е сега чим Катар ги призна готово е,држава станаа.Евентуално ако Србија тргне со сила да си го воспостави својот суверенитет тогаш Катар опасно ќе се спротистави и ќе го одбрани Космет.Изгледа затоа е поставена темава зошто суперсилата Катар чим го призна Космет веќе од тоа назад нема.