- Член од
- 20 ноември 2010
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 3
Да не знае некој како да ја контактирам Маџар-Рибар по Англиски 2?
Професорката е Мери Лазаревска од Филолошки. Земи го лесен е.Angliski 1 lesno e taka?koja profesorka e i kakva e,za da znam dali da go ziam u sledniov semestar!
Кога си купувач на продажна опција значи имаш право да ја продадеш таа опција по реализационата цена. Значи тебе како продавач ти одговара реализационата цена да е поголема од пазарната. Премијата од 20 ден ти е трошок и секогаш се одзима.Колеги ај некој ако може да ми помогне со задачиве по финансиски неможам никако да ги решам... на стр.279 задача 4 и 5...И ако некој знае како е на испит, да не имате некоја скрипта што би помогнала ...:salut:
Веројатноста да падне веројатност и извод е многу голема.колеги може да каже некој во врска со испитот по математика?некои задачи сто не треба?и колку е веројатноста веројатност и тоа изводи и интеграли да паѓа?ви благодарам
Мислам дека беа 30 кредити, нека потврди некој што е сигурен.До 35 кредити можеа да се запишат во семестар? Фала
дај бе стварно некој математика резултати постирајте
Значи математика не е 1 лист па да ви го сликаат и да ви го постираат, него се 7 - 8 листа, кој ќе ви се замара да ви прави цела фотосесијаpls nekoj neka postira slika od matematika rez...