Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Seriozno e ova deka nemas pravo da polagas kolokvium ako gi nemas testovite? Postarite generacii velat deka testovite se samo za da ni dade do znaenje kakvi ke bidat odprilika prasanjata a nemalo vrska niti so ocena niti so kolokvium ....:S

дали може да ми каже некој колеги за основи на менаѓмент далитреба да се запишеме на листа за колоквиум фала

predmetot stvarno nema nikakva smisla od knigava sto ucime;( zasto ne e kako lani od skripti :D kaj za nas kniga pa uste NAJGLUPAVA na svet...koj ima prasanja ili bilo kakvi informacii vo vrska so predmetov odma neka kazuva posto mislam deka nikogas nema da polozam :S:S:S

Seriozno e ova deka nemas pravo da polagas kolokvium ako gi nemas testovite? Postarite generacii velat deka testovite se samo za da ni dade do znaenje kakvi ke bidat odprilika prasanjata a nemalo vrska niti so ocena niti so kolokvium ....:S

немаш право да полагаш на колоквиум само ако те нема на тој списокот што го пушташе на почетокот.а овие тестови се за да ни даде 1 поен плус на тие што ги имаат:pos2:

немаш право да полагаш на колоквиум само ако те нема на тој списокот што го пушташе на почетокот.а овие тестови се за да ни даде 1 поен плус на тие што ги имаат:pos2:
Фала колешке што ме исправи :smir:

Kaj mnogu profesori vezbi i zadaci nosat 10 boda , ama prasaneto bese dali bez niv mozam da izvadam 10-ka (pr. ako imam maksimum bodovi na kolokvimite , ama bez listovite)
Можеш да имаш 10ка листовите се за ако ти фалат бодови, ама сепак е подобро да имаш барем некој лист

predmetot stvarno nema nikakva smisla od knigava sto ucime;( zasto ne e kako lani od skripti :D kaj za nas kniga pa uste NAJGLUPAVA na svet...koj ima prasanja ili bilo kakvi informacii vo vrska so predmetov odma neka kazuva posto mislam deka nikogas nema da polozam :S:S:S
Hahahahaha,uf,mi olesna malce sto vidov deka ne sum edinstveniot so vakvo mislenje(ako mislese na makroekonomija):):):):):)))))))

--- надополнето ---

Kolegi,kakvi ke bidat prasanjata makroekonomija dali znaete???(site na zaokruzuvanje,mesani,ili site na pisuvanje i dali ke ima zadaci):):):):):)))))))

Професорот кажа дека ке има задачи по макроекономија, само незнам колку. А за колоквиумот мислам дека ке бидат со заокружување и со еден точен одговор, но не сум сигурен, ако знае некој од постарите колеги за ова нека сподели со нас.

Професорот кажа дека ке има задачи по макроекономија, само незнам колку. А за колоквиумот мислам дека ке бидат со заокружување и со еден точен одговор, но не сум сигурен, ако знае некој од постарите колеги за ова нека сподели со нас.
Pa jas kako sto razbrav,taa zadacata sto ja resavase na tabla bese od ispit,a mislam spomna deka zadaci na ispit samo daval,ai ne sum siguren ni jas sto razbrav:):):):))))))))

ја како што разбрав ќе има само една задача а прашањата ке бидат на заокружување а на испит со пишување така некој пиша тука

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom