Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
И судијава жолтиве картони, може во газ да си ги стави само.

Вонредни вести од Мадрид: 'Жителите на шпанската метропола, Мадрид, добија соопштение од градските власти, да носат подебела облека, бидејќи температурата во Мадрид е -7°C. Температурите во Мадрид ќе останат под нулата се до втората половина на Мај.'

Ах, комшики, комшики. Колку и да сме ривали, имаме сочуство спрема вас и бидете сигурни дека од нашиот фан-клуб ќе му биде запалена свеќа на Мадрид ФК.

Сакаш да кажеш дека интер е коњот а Реал е магарето ? :pos2:
Не е така ?
Мислам дека следеше Серија А кога он беше дел од Интер, на крај краева пред неполна година го напушти тој тим, кога освои Се што можеше да освои, једини е таков у историја на Калчо фудбал ...

Тоа што Интер сезонава е лош, е најмногу поради лошиот избор за негов наследник, друга ќе беше приказната ако он беше тренер на екипата, дома во секој случај ниту еднаш немаше да бидат совладани.

MADRID GAME OVER, FLORENTINO INSERT COIN

И немојте само да почнете сега дека сите сме биле многу глупи оти се радуваме на кикс на ривал, едвај чекаме кикс на ривал за да јадеме трици и слични фрази.
See you next year :)

Sasuke детенце убо..уште ли го памтиш чичко ти мурињо по добро??...уште ли се радуваш на негов кикс??..толкава болка ли ти има донесено Мурињо со Интер???...уште ли си ги памтиш трите прста кога ви ги крена кога игравте против Реал Мадрид во Милано???..ај ќе научиш млад си..!

Поздравче за Мурињо,титула да не видиш кај и да идеш.

--- надополнето ---

Сакаш да кажеш дека интер е коњот а Реал е магарето ? :pos2:

Не е така ?
Мислам дека следеше Серија А кога он беше дел од Интер, на крај краева пред неполна година го напушти тој тим, кога освои Се што можеше да освои, једини е таков у историја на Калчо фудбал ...

Тоа што Интер сезонава е лош, е најмногу поради лошиот избор за негов наследник, друга ќе беше приказната ако он беше тренер на екипата, дома во секој случај ниту еднаш немаше да бидат совладани.

Sasuke детенце убо..уште ли го памтиш чичко ти мурињо по добро??...уште ли се радуваш на негов кикс??..толкава болка ли ти има донесено Мурињо со Интер???...уште ли си ги памтиш трите прста кога ви ги крена кога игравте против Реал Мадрид во Милано???..ај ќе научиш млад си..!

Serie A дискусија НЕ ТУКА.
Барем не денеска да прославиме пристојно се ова што се случи :)

Патетики се сите фанови на останати просечни клубчиња. Јадете гомна на секој кикс на Реал а не си гледате вашиот тим како игра. Незнам фановите на Билан и Шинтер што сакаат овие првиве патетики после 10 години се први во лигата па се качуваат како алпинисти на куров. Вториве заостануваат светлосни години пред првиве. Сасуке момче ин јор ес го попивте оваа сезона знам дека ти е мака.

Пусти Сасуке ноќна мора им е.А Мур со Интер во Сериа А имаше мизерни резултати,само што таму играат банана тимови,ја на Барса.

Рамбос смири се другарче..јас никаде не ти го навредив Реал Мадрид само си го бранев Интер во моментов..ништо лошо не кажав за вашиот оо голем Мадрид...Интер ако заостанува светлосни години за Милан јас сум Aмди бајрам..:)

Рамбос смири се другарче..јас никаде не ти го навредив Реал Мадрид само си го бранев Интер во моментов..ништо лошо не кажав за вашиот оо голем Мадрид...Интер ако заостанува светлосни години за Милан јас сум Aмди бајрам..:)

Зборам поенски извини ако те навредив. Малку емотивно реагирав поради поразот.

166435_498796012683_81267402683_6373936_6521603_n.jpg

А?Плус 7?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom