Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Квакате за Дрогба, ехееееееееееј ене го со 8 голчиња.

Ам каде е наш „Нандо“? :) Светското беше вон форма, ќе се враќаше, даде на Челзи 2 гола, и чат пат уше 3, за вкупно 5.

F

fantomX

Гостин
Шо да те разберам? Оти се жалам на Дрогба кој имал 8 гола досега, а ти шо да речиш за Торес кој имал 5? Ништо, состојбта на табелата зборува доволно, а јас не сакам да го видам Челзи во позицијата на Ливерпул.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Знаеш фантом, една работа кај Анчелоти ми се свиѓа што не е овца ко лани Фергусон што беше...од прост пример што кога нашите лани губеа ко вашиве телиња сега, он излегуваше во прес и викаше нема потреба од засилувања, топ сме....значи будали не правеше сите, а 90% од децата од Ман Утд фан клуб убедуваа како сме биле најаки со неговите зборови, што на крај резултираше со честитање титула на Челзи...нејсе, добро е што дебелиот не ве прави будали пред се.
Инаку арсенал ќе бидат одлично 2ро место сезонава, заслужија.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Па богами со Манчестер Јунајтед нема заебанција :icon_mrgr

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Знаеш фантом, една работа кај Анчелоти ми се свиѓа што не е овца ко лани Фергусон што беше...од прост пример што кога нашите лани губеа ко вашиве телиња сега, он излегуваше во прес и викаше нема потреба од засилувања, топ сме....значи будали не правеше сите, а 90% од децата од Ман Утд фан клуб убедуваа како сме биле најаки со неговите зборови, што на крај резултираше со честитање титула на Челзи...нејсе, добро е што дебелиот не ве прави будали пред се.
Инаку арсенал ќе бидат одлично 2ро место сезонава, заслужија.
Koга Манчестер лани губел како Челзи сеа ? Викаше Фергусон дека нема потреба од засилувања и немаше и го донесе само Чичарито. Глеаш сеа каква е табелата по тие зборови на Ферги ? Да не споменувам кој е единствен тим без пораз во Европа, а и да не спомнувам кој викаше дека без засилувања Сити ќе биле пред Јунајтед на табела.

A

apidrone

Гостин
Кај е типот шо викаше дека навивачите на Челзи се горди со сопственик како Абрамович, кој шо патем не дава пари за нови засилувања. Да прашам, сеуште сте горди?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Кај е типот шо викаше дека навивачите на Челзи се горди со сопственик како Абрамович, кој шо патем не дава пари за нови засилувања. Да прашам, сеуште сте горди?
Како не,Како не,Како не,Како не,Како не,Како неее..!!!!! :)

В

Вори

Гостин
Сеуште.Доволно даваше пари изминативе години.Не е тој крив што има кретени од играчи што се влечат по терен ко говна.

А,за на лето сигурен сум дека ќе го одврзе ќесето и ќе напраи еден добар ремонт.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Koга Манчестер лани губел како Челзи сеа ? Викаше Фергусон дека нема потреба од засилувања и немаше и го донесе само Чичарито. Глеаш сеа каква е табелата по тие зборови на Ферги ? Да не споменувам кој е единствен тим без пораз во Европа, а и да не спомнувам кој викаше дека без засилувања Сити ќе биле пред Јунајтед на табела.
Имаме еден пораз не ги лажи децата.. :icon_lol:

A

apidrone

Гостин
Сеуште.Доволно даваше пари изминативе години.Не е тој крив што има кретени од играчи што се влечат по терен ко говна.

А,за на лето сигурен сум дека ќе го одврзе ќесето и ќе напраи еден добар ремонт.
Ко летово шо го одврза ќесето?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom