Германија-Англија | 27 јуни | 1/8 финале

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот од овој дуел ?

• Вкупно гласачи
    116
Статус
Затворена за нови мислења.
За жал еден од моите два фаворити ке испадне многу рано...:)

Исто како Давор...поради Лампард,Тери,Кол повеќе ке навивам за Англија.
Ќе биде јака утакмица,едвај чекам...

П.С. Се` мислам дека победникот ке се одлучи по изведувањето на пенали. :icon_bigg

Сите знаеме кој би бил победникот доколку се игра на пенали:tv: Manuel NEUER:vozbud:

Aко победникот се одлучува на пенали Германија ќе иде сто посто во 1/4 финале....Англичаниве се малери на пенали.....

Џерард, Лампард, Руни, Милнер сите се изведувачи на пенали во своите тимови...така да мислам дека се доста подобри и поизвежбани за пенали во однос на Германците, плус тука е и Дејвид Џејмс според мене еден од подобрите голмани на ова светско и далеку поискусен од Нојер..

--- надополнето ---

icon_mrgreen.gif

леле леле Овен беше машина во тоа време..:)

Ма какви пенали Германија во регуларно време ќе победи.:tv:

COME ON ENGLAND!!!!

tipuvam i ke navivam za Germanija.So sreka neka im e pa sledni isprateni na aeroport da bidat anglicanite:)

Руни дава гол сигурно, Англија оди понатаму :)

Ако се одлучува на пенали не треба да се прашува кој ќе биде победникот...најуспешна репрезентација на пенали во цела историја е германија а англија на пенали испаѓа во последните 6 натпреварувања...пеналот што го промаши подолски беше втор промашен пенал на германија во ИСТОРИЈАТА..е сега размислете колкави шанси ќе има англија на пенали....

Џерард, Лампард, Руни, Милнер сите се изведувачи на пенали во своите тимови...така да мислам дека се доста подобри и поизвежбани за пенали во однос на Германците, плус тука е и Дејвид Џејмс според мене еден од подобрите голмани на ова светско и далеку поискусен од Нојер..

--- надополнето ---

леле леле Овен беше машина во тоа време..:)
Абе остај шо се изведувачи во своите тимови. И пред 4 години беа Лампард и Џерард, па промашија со Португалија. Така да се е можно.

Типувам и навивам за Германија.Очекувам некој тесен резултат бидејќи кај Германците мноооогу веројатно е дека Швајни ќе отсуствува (за жал) а и онака сите останати се млади и неискусни.Англичаните верувам дека нема да играат ко во групната фаза но верувам дека ќе испаднат и после Аргентинаааааааааа :vozbud:

Според мене Германија би требало да тепа, само Озил пред се да изигра како што најдобро знае, а потоа и Марин. Дефинитивно многу добар фудбал играа двајцата, многу брзи и јаки техничари, а со одбраната што ја има Англија лесно ќе им биде. Ама ќе видимо може и Англија конечно да покаже добра игра што не ми се веруе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom