Toneh
is a turtle
Не сега,пред некој ден правеја рататататУ од кај тебе таму,си викам јас не нападнаа Марсовците готово
![]()
Абе петарди се тоа........ Ваљда.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сега,пред некој ден правеја рататататУ од кај тебе таму,си викам јас не нападнаа Марсовците готово
![]()
Што прави јувенташ кога ке освои ЛШ,се буди од сонот хаха
Го знам и тоа,али сакав друга варијанта хахГрешка ! Гаси Pro Evolution Soccer 2011 ...![]()
Чекајте сеа да ви се пофалам,морам !!
Вчера искачам у град,една типка у Колосеум ми се пика и ми вика дечко ајде кај мене во стан,сама сум вечерва...
И јас како каваљер одам со неа и од врата само ме зграпчуе и ми вика ПОНИЖИ МЕ !!!
И јас да и го исполнам меракот да не испаднам педер и даам да облече дрес од Милан !
Поголемо понижување амин....![]()
:pos2:Чекајте сеа да ви се пофалам,морам !!
Вчера искачам у град,една типка у Колосеум ми се пика и ми вика дечко ајде кај мене во стан,сама сум вечерва...
И јас како каваљер одам со неа и од врата само ме зграпчуе и ми вика ПОНИЖИ МЕ !!!
И јас да и го исполнам меракот да не испаднам педер и даам да облече дрес од Милан !
Поголемо понижување амин....![]()
Дечко и се јавува на девојка и вика да иде кај него во стан бидејки немало никој,и оваа иде кај него коа стварно нема никој хаха