Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да да, најважниот детал е дека цената е перманентна, без бонуси, што е тежок феил у ситуацијава ...
Видов дека истово си го пишал и на фб, од кај ти е оваа инфмормација?
Раиола дал изјава и нигде не пишува дека нема да има бонуси, туку дека проблем биле бонусите. Исто така пишува и дека напредокот е постигнат со тоа што цената од 26, се качила на 28 плус бонуси. линк

Видов дека истово си го пишал и на фб, од кај ти е оваа инфмормација?
Раиола дал изјава и нигде не пишува дека нема да има бонуси, туку дека проблем биле бонусите. Исто така пишува и дека напредокот е постигнат со тоа што цената од 26, се качила на 28 плус бонуси. линк
Не си разбрал убаво, Сити не сака да плаќа бонуси со кои цената ке достигне до 35 милиони евра, затоа преговорите денес не биле успешни.

Ама нигде не пишува дека Сити не сака да плаќа бонуси:toe:

Ама нигде не пишува дека Сити не сака да плаќа бонуси:toe:
Па нејќе, затоа денес преговорите не се успешни, гугл транслејтот очигледно те буни, бонусите се проблем, т.е. поставените услови во истите на Интер кои Сити не сака да ги исполни. Ако не попуштија за Маикон, и сега исто, не смеат да попуштат, ко што пиша 1 на фејс, take it or leave it !

Не ме буни, али ајде, ќе видиме утре, ако нема бонуси тогаш Бало ќе си отиде за 30 милиони минимум.
Него сеа ми текна. Еве ви една честитки за роденденот на Балотели од еден форум:
sretan rodjendan debilu...dabogda ti danasnji poklon bio ugovor od Citya...i dabogda nikad vise ni jednu utakmicu ne odigrao za Inter...i jos ti zelim dosta uspjeha sa City-em, da barem jednom LP odigras u 5 godina...

Не ме буни, али ајде, ќе видиме утре, ако нема бонуси тогаш Бало ќе си отиде за 30 милиони минимум.
Што значи ке биде очигледно 5 милиони помалце од она што Интер го бара бидејќи шпекулациите наведуваат дека Интер бара дополнителни 7 милиони уз бонуси, што како што реков, е тежок феил со оглед дека се работи за Сити кои наседнаа за еден Коларов од Лацио !
А тој ретардираниот што го пишал тоа на форум очигледно не го иживеал асално црниот период на Интер кога Пирло и Сидорф им ги поклонија на Милан а подоцна им станаа клучни играчи од тимот, па сеа лета у облаци зашто Интер е најдобар во Европа и Светот, али убаво викаше Мурињо, тенка е линијата помеѓу пеколот и рајот а истото го кажа по победата над Динамо Киев на гостински терен, малкумина се свесни очигледно за истото. :smir:

Среќа наша Јувентус и Милан се во очајна ситуација иначе друга песна ке се пееше.

Што значи ке биде очигледно 5 милиони помалце од она што Интер го бара бидејќи шпекулациите наведуваат дека Интер бара дополнителни 7 милиони уз бонуси, што како што реков, е тежок феил со оглед дека се работи за Сити кои наседнаа за еден Коларов од Лацио !
А тој ретардираниот што го пишал тоа на форум очигледно не го иживеал асално црниот период на Интер кога Пирло и Сидорф им ги поклонија на Милан а подоцна им станаа клучни играчи од тимот, па сеа лета у облаци зашто Интер е најдобар во Европа и Светот, али убаво викаше Мурињо, тенка е линијата помеѓу пеколот и рајот а истото го кажа по победата над Динамо Киев на гостински терен, малкумина се свесни очигледно за истото. :smir:

Среќа наша Јувентус и Милан се во очајна ситуација иначе друга песна ке се пееше.
Сити се како Реал, не гледам голем разлика кога станува збор за трошењето на парите.
А он е како и сите останати исфрустриран од фрлањето на дресот, што не гледаат и на други работи кои беа битни на тој меч(свиркањето од публиката и воедно притисикот кој го имаше цела сезона) а и општо за неговото значење за клубот.

Јас сум само задоволен со Маскерано да дојде али нападот ме кочи, се мислам дека некој(Пандев или Милито) ќе се повреди, па тек тогаш ќе му се мислиме за третиот напаѓач.

Мене повеќе ме фрустрираше тогаш начинот на кој публиката се однесуваше спрема играч од тимот на еден од најклучните мечеви за тимот, отколку тоа што некој со амеба во глава го фрлил дресот во револт ...
Таквите се причина зашто и Кварезма лани буквално се посра во екипата и имаше страв да подаде топка на свој играч, таквите на почетокот од сезоната го свиреа и Милито против Парма али тогаш Маикон им се сипа и ги замолче на нему својствен начин.
Од такви '' фанови '' на Меаца ми се повраќа ...

Иначе ти пишав и на фејс, Интер ке има 4 напаѓачи, Ето, Пандев, Милито па и Скули може да се искомбинира, Коутињо и онака игра крило, тука е и Бијабијани, нема што тука да се мисли со оглед на тоа дека ако не игра Милито напред, ке игра Ето, лани Ето месец дена беше во Африка па гајле немаа.

Тим Трофео ке биде одлична можност до некој степен да се измерат силите на малку подновените тимови против Интер, не сакам да типувам доколку победиме и во двете полувремиња дека загарантиран е успех во Италија и оваа година туку ме интересира со каква тактика ке излезат новите тренери на главните конкуренти за титула,очекувам интересни дуели и многу ротации и верувам дека бенитез ке си го одработи своето на висина на задачата.

Ајде нека дојде тоа проклето утре да го видам балотели во друг тим и типувам дека после една сезона ке стане како Џо кој верувам некој од вас веке го имаат заборавено пропаднатиот талент на Сити кој сега игра во Турција, но кога ке падне ниско циганот ке бара прочка од навивачите но тогаш е веке касно.Очекувам утре голем транспарент како револт на неговото заминување што според мене е најголемото засилување што го доби Интер сезонава ,, останувањето на Маикон и заминувањето на број 45.

П.С. Што напраи Телма со Серија А?!?!? Или пак ке гледаме Долина на Волците во 8 и 45.?

Се надевам дека Балотели ке остане .....Толку од мене ....Не би го мењал за ништо ....(и да , го пцујам и ја , али типот е ТАЛЕНТ невиден)

Инфо кое мене искрено ми се допадна

BREAKING NEWS: Barcelona Agree Deal With Liverpool For Javier Mascherano - Report

Значи дека Интер нема ништо да испазари овој трансфер период.
Супер.
Па боље ништо него Маскерано, реално гледано ... :tv:
Како и да е, со оглед дека констатацијата ти гарантирам дека ти е грешна, постојат неколку опции, или трансферот на Балотели да пропадне и тимот да остане таков каков што е ( не гледам зашто ова некому би му пречело ), или, поверојатната опција, Бало да биде продаден и да бидат донесени двајца играчи по мерка на Бранка & co.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom