Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уф, што ќе биде сега во групава. Јас мислам дека Гана и Србија ќе ја победат Австралија, а Германија ќе победи со Гана. Со тоа трите тимови би завршиле со 6 бодови и ќе решава гол разликата.

Заслужена победа на Србија......имаа многу шанси но не ги искористиа.....што се случи со Подолски....можеше 5 гола да постигни....

Јао се разбудија соседско\патриотските чуства :tapp:.. Како и да е Германија одат понатака.

ПОБЕДАААААА!!!!!!

Браво мајстори. Тоа го пишував после првата утакмица. Мора да се трча многу, да се игра храбро и нападачки.

Фала момци што не развеселивте толку. Светот виде дека она против Гана не е вистинското лице на српскиот тим и виде дека овој состав има храброст и знаење.

“Жал“ ми е за сите србомрзци и за Бадштубер кому ќе му се врти до утре во главата од Красиќ.

СРБИЈА!

последна да ви биде
:bip:

Како ме изненадија Србите значи... Сега последното коло ќе биде интересно!

Боби[Мкд];3626346 напиша:
Честито, честито. Антиќ го надигра Лоев во секоја смисла, многу лош сплет на околности денес, многу промашени шанси, лоши измени, промашен пенал. Не сепак победа над Гана и сме први.

Ептен се искомплицира групава.
Правев калкулации пред мечот (ко да знаев)што се ќе се дешава ако Србија ја пбеди Германија и Австралија, Гана ја победи Австралија аизгуби од Германија.
Сите имаат 6 бода, Германија најверојатно најдобра гол разлика а Србите можат само да се провлечат со гол разлика, меѓусебни дуели ако треба да се гледа, одма паѓаат.

Следно:
Австралија-Србија 2 - По победа над Германија,Србија е сигурен победник според мене.
Гана-Германија 2 - Германците ке дадат се од себе за да осигураат прво место во групата.

СРБИЈА !!!! бравоо, с вером у бога !

добри беа германциве, тој Милер авиони буташе со центаршутевите и другите тука негде

ете ти млади телиња со уште потупав тренер шо праат.... се истурија у прво коло, демек у фазон да не види светот колку ни се големи мадињата.
веќе второ коло со Србчињата, кврц!
Полди, предводникот на офанзивниот ред трагичар...
што сакаш поише од ваков комедијален састав.

Абе теленце едно напатено....

Абе до кога со твоиве стручно-експертски коментари.До кога ќе трчаш гол низ собранија,министерства,влади????

Дај за доброто на човештвото,префрли се на друг спорт.

ццц кој ми го избришал претходниот пост? :pos2:

би кажал нешто друго што нема да ви биде пријатно да го прочитате ама ај ќе кажам само нека ни е честито...

еј најмерак ми е што покажавме дека нешто кога сакаме да направиме тоа и го правиме !

Бразил - Србија на пола пат до остварување, мечот на 11-ти во Јоханесбург :tv:
не тропајте, победава апсолутно ништо не мења... Гана ќе ги смзга овие утре, а Германија тепа со Гана у последно коло... така Њемачка први а Гањаците втори.

Где су сад Лепи Боби и компанија... :vozbud:

4,5 па дури и 6 гола во мрежата на Србија... јаооо кој сте ви стручњаци и прогнозери хахахахаха... :pos:

Ај да се смирам малку па ќе пишам нешто и околу натпреварот :wink:

До тогаш... Неможе Нам Нико Ништа, Јачи Смо Од Швабите, Могу Само Да Нам Пуше, Они Што Нас Неволееее :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom