LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Грција губи од нинџите, Србија губи од гангстерите, ова ќе биде едно од најдобрите светски првенства што сум ги гледал во животот.
Ко ќе те фатам некој ден... Па јас шо трубам цела година дека Милер ќе биде играчиште. Преимпресиониран сум од играта на Германија. Вака да продолжат, нека ги полнат гаќите другиве.:wink:Боби[Мкд];3616502 напиша:Според мене Милер изигра најдобро. Безпрекорен, и за разлика од Озил и Полди помагаше во одбрана, убав гол даде и асистираше. Колку убаво Милер, ме потсеќа на легендата.
Лам и Швајни стандард, одбраната тука некаде. Ова не беше ни 50% од потенцијалот, Гомез дрвоно кога го стај се изнервирав, а злато играчи стојат на клупа.
Amen to that...Aко начекам уште 1 пост со мешање на политика во Спорт, идете на бан од тема без можност за тргање на истиот. Ова важи за било која тема од подфорумов Фудбал.
With this squad and adding 3-4 new talents, Germany is the team with most prospect in europe, like it or not. They sure will be number one favourites in a few years time.
Germany always do well despite having no really good players. Fucking typical Germans...
Многу брзо некако да не дојдат тие 4 години.:wink:за 4 години можда ке ме разубеди..
Whaaaaat a fuck :pos2:Србија изгуби
брат гледај, знам дека сте срекни сега зашто тепавте 4-0, и јас сум срекен што си фатив, али не избрзувај ,сепак Австралија не е голема екипа. Играта на Германија беше феноменална, но целиот креатор на играта беше Озил, а не Милер. Со поголеми тимови не верувам дека ке пружите такво издание. Е ако има ваква игра Германија и пред се Милер против една Англија, Шпанија или Бразил тогаш ви симнувам капа и ке кажам да ова е играчиште, а сега за сега останувам на старото мислење.Многу брзо некако да не дојдат тие 4 години.:wink: