Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

Статус
Затворена за нови мислења.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Грција губи од нинџите, Србија губи од гангстерите, ова ќе биде едно од најдобрите светски првенства што сум ги гледал во животот.
 
P

PewDiePie

Гостин
Браво за германците!

Инаку погодив прееска дека ќе има многу голови на последнава утакмица за денес одлично изиграа германцине дури и Клосе даде гол хех.
Први ќе бидат во група дефинитивно,втори Гана трети Австралија а четврти нашиот северен сосед.
 

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Не се ни сомневав дека Германија лесно ќе победи денес, а по изненадувачкиот пораз на Србија големи се шансите да бидат први во група и да вкрстат најверојатно со САД или Словенија. Вистинскиот тест би требало да биде против Аргентина во 1/4 финале.

И Клосе требаше прв да даде гол. Денес го промашив, ама во петок ќе погодам. :)
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.754
Поени од реакции
44.068
Aко начекам уште 1 пост со мешање на политика во Спорт, идете на бан од тема без можност за тргање на истиот. Ова важи за било која тема од подфорумов Фудбал.
 
Ф

Фил Ајви

Гостин
Од ова што гледав стварно ќе биде срамота Србија да не ја победи Австралија тука слободно нека ги сметаат трите бода, е сега прашањето да се биде или не ќе биде против Германците со кои можат да пружат добра партија но сепак ќе биде чудо Србија да отиде во следната фаза.
 
Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Конечно да паднат повеќе голови :). Иако повеќето се млади фудбалери без големо искуство на првенствата Германија има одличен тим.
 
Н

'Никола'

Гостин
Боби[Мкд];3616502 напиша:
Според мене Милер изигра најдобро. Безпрекорен, и за разлика од Озил и Полди помагаше во одбрана, убав гол даде и асистираше. Колку убаво Милер, ме потсеќа на легендата.

Лам и Швајни стандард, одбраната тука некаде. Ова не беше ни 50% од потенцијалот, Гомез дрвоно кога го стај се изнервирав, а злато играчи стојат на клупа.
Ко ќе те фатам некој ден...:pos: Па јас шо трубам цела година дека Милер ќе биде играчиште. Преимпресиониран сум од играта на Германија. Вака да продолжат, нека ги полнат гаќите другиве.:wink:



Aко начекам уште 1 пост со мешање на политика во Спорт, идете на бан од тема без можност за тргање на истиот. Ова важи за било која тема од подфорумов Фудбал.
Amen to that...
 
M

Mario Gómez

Гостин
Ај ми се соспа сеа, утре ќе постирам изјави од англиски форуми и весници. Комедии се, признаваат дека сме појјаки.

Еве ќе цитирам еден.
With this squad and adding 3-4 new talents, Germany is the team with most prospect in europe, like it or not. They sure will be number one favourites in a few years time.


Пак овој ко Фергусон.
Germany always do well despite having no really good players. Fucking typical Germans...

--- надополнето ---

И да Подолски е официјалниот man of the match.
 

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Абе Антиќ бе зашто не го зема Кежман????
Измислен е и за Жигиќ и за Пантелиќ,башка има поголемо искуство на вакви утакмици,срамота е сварно што не го викна ни за пријателски барем да види како ќе изигра,сега вака може слободно да се слика со ваков напад...
 

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Изиграа супер Германците,но нивната одбрана не беше тестирана.Ќе видиме како ке функционира против посилните екипи.
Додека во напад,фантастично...секој играч знаеше во секој момент каде се наоѓаат неговите 10 соиграчи.
 
Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Многу брзо некако да не дојдат тие 4 години.:wink:
брат гледај, знам дека сте срекни сега зашто тепавте 4-0, и јас сум срекен што си фатив, али не избрзувај ,сепак Австралија не е голема екипа. Играта на Германија беше феноменална, но целиот креатор на играта беше Озил, а не Милер. Со поголеми тимови не верувам дека ке пружите такво издание. Е ако има ваква игра Германија и пред се Милер против една Англија, Шпанија или Бразил тогаш ви симнувам капа и ке кажам да ова е играчиште, а сега за сега останувам на старото мислење.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom