Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

Член од
14 март 2010
Мислења
16.899
Поени од реакции
16.146
Аргентина-Грција на прва, а Нигерија-Ј. Кореја на собраниски канал :smir:

Џек

Мастер!?
Член од
8 март 2009
Мислења
84
Поени од реакции
2
Јас се извинувам, мал офтопик, барав низ форумов и не можев да најдам...дали некој знае за термините од т-хоум за следење на фудбалските натпревари во Градски Парк...дали се следат само вечерни натпревари или се врти дневна шема...ми се иде утре да гледам како губи Англија :D фала однапред

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
До кога бе со Маја Даниелс??
Го отупеа веќе,попопуларна е од Груевски моментално!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Видете го дебилов

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Леле каков клошар одсекогаш сум го мразел и одвај чекам кога ќе добие клоца од клупата на Франција

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Добро НЈС не ни зададе нервози. Се изгуби на светско! Една брига помалку!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ова со Доменех ја се надевам дека видеово ќе го објават франзускиве куќи и дека самата Франција ќе се засрами од ова и дека ќе трпи санкции и од ФИФА. Дај боже да биде така. Прав идиот штета што не испадна уште во бараж со Ирска. Инаку тимот на Франција беше солиден.

Дополнување табела со мечевите заклучно со групи и втора фаза
http://www.idividi.com.mk/sport/SP2010/606892/index.html

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Леле каков клошар одсекогаш сум го мразел и одвај чекам кога ќе добие клоца од клупата на Франција
Веќе имат добијано клоца. Само се чекаше да заврши светсково. Инаку многу ми е мило за Франција и за Грција.

В

Вори

Гостин

Видете го дебилов
Дегенерик тежок,ептен ме накурчи.
Значи треба на клоци да го избркаат од репрезентација па и од земјата.Тежок идиот..
Видете,штом Анелка го отерал у курац,а се знае дека Анелка е еден од помирните играчи,и не направил никогаш таков испад,ќе видите дека проблемот и тоа како е до дебилов.
Ја па не знам што толку Пареира се замараше со него..

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
И после има муда да каже дека играчите биле криви...демек он чист е...глуп французин!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И после има муда да каже дека играчите биле криви...демек он чист е...глуп французин!
Чист е, премногу се залагаше, дури и ги ставаше по хороскоп да играат, како така :pos2:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Полошо од ова неможе да биде,може само подобро...Доаѓа Лорен Блан легендата на Францускиот фудбал,очекувам многу поголема дисциплина во иднина и мноогу подобри резултати

Kajgana Shop

На врв Bottom