Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

• Креатор на темата Креатор на темата Jax Rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Аргентина-Грција на прва, а Нигерија-Ј. Кореја на собраниски канал :smir:

Јас се извинувам, мал офтопик, барав низ форумов и не можев да најдам...дали некој знае за термините од т-хоум за следење на фудбалските натпревари во Градски Парк...дали се следат само вечерни натпревари или се врти дневна шема...ми се иде утре да гледам како губи Англија :D фала однапред

До кога бе со Маја Даниелс??
Го отупеа веќе,попопуларна е од Груевски моментално!

Видете го дебилов

Леле каков клошар одсекогаш сум го мразел и одвај чекам кога ќе добие клоца од клупата на Франција

Добро НЈС не ни зададе нервози. Се изгуби на светско! Една брига помалку!

Ова со Доменех ја се надевам дека видеово ќе го објават франзускиве куќи и дека самата Франција ќе се засрами од ова и дека ќе трпи санкции и од ФИФА. Дај боже да биде така. Прав идиот штета што не испадна уште во бараж со Ирска. Инаку тимот на Франција беше солиден.

Дополнување табела со мечевите заклучно со групи и втора фаза
http://www.idividi.com.mk/sport/SP2010/606892/index.html

Леле каков клошар одсекогаш сум го мразел и одвај чекам кога ќе добие клоца од клупата на Франција

Веќе имат добијано клоца. Само се чекаше да заврши светсково. Инаку многу ми е мило за Франција и за Грција.

Видете го дебилов

Дегенерик тежок,ептен ме накурчи.
Значи треба на клоци да го избркаат од репрезентација па и од земјата.Тежок идиот..
Видете,штом Анелка го отерал у курац,а се знае дека Анелка е еден од помирните играчи,и не направил никогаш таков испад,ќе видите дека проблемот и тоа како е до дебилов.
Ја па не знам што толку Пареира се замараше со него..

И после има муда да каже дека играчите биле криви...демек он чист е...глуп французин!

И после има муда да каже дека играчите биле криви...демек он чист е...глуп французин!

Чист е, премногу се залагаше, дури и ги ставаше по хороскоп да играат, како така :pos2:

Полошо од ова неможе да биде,може само подобро...Доаѓа Лорен Блан легендата на Францускиот фудбал,очекувам многу поголема дисциплина во иднина и мноогу подобри резултати

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom