Довичински
TheTruth
- Член од
- 8 февруари 2009
- Мислења
- 3.833
- Поени од реакции
- 1.325
Да бе исто ко Диего шо отиде во Јуве, Класниќ во Болтон ецетра... ецетра....
Aма Диего и Класниќ не се германци друже ..Да бе исто ко Диего шо отиде во Јуве, Класниќ во Болтон ецетра... ецетра....
:pos2::pos2:One player who should be taking to the field for Bayern tomorrow night is midfield anchorman Anatoliy Tymoshchuk, but Reds should beware if he asks to swap shirts at the end of the game. The superstitious Ukrainian has a huge collection of opposition shirts numbering over 200, but also admits that he has worn the same T-shirt under his own kit for more than a decade. Let's hope he's at least washed it in those ten years.
Ноер кај нас иде дали од следната дали после таа сезона не се знае,зошто Магат е тврдоглав и не го дава. Ноер изјави дека сака за Баерн да игра:smir:Aма Диего и Класниќ не се германци друже ..
Инаку Нојер е стварно ѕвер и мислам дека Ферги треба да се потруди околу него..Ама пак вака од друга страна 20м за млад голман се можеби и премногу...Но ајде,ќе го продаде Фостер или пак Кушчак за едно 10-тина и со тие пари + уше толку може да го земе Нојер
Ај да се договореме... Нојер нека иде кај вас, ама ние да идеме во 1/2 финале во ЛШ???Ноер кај нас иде дали од следната дали после таа сезона не се знае,зошто Магат е тврдоглав и не го дава. Ноер изјави дека сака за Баерн да игра:smir:
Има некој повредени или суспендирани за против баерн?
Ајде оздрави брзо :smir:. Таман со Челзи да си фит :wink:Незнам дали ќе идам утре у Шенклис, се разболев повраќам цел ден и цела ноќ ((
:pos2::pos2::pos2:RT @DTguardian just arrived in Munich with #mufc team, Ben Foster spent flight with sticker on back saying 'i love ass' footballers huh!
:nenene: Супер е,и те како...Мене најважно ми е да победиме и да ја освоиме ЛШ и не ми е гајле дали ќе игра Робен или не.Ако игра,ок!Ако не игра уште поубаво.Најважен ми е триумф на Јунајтед а за Робен има кој да се гриши дали ќе игра или не.Не е супер, не се правете како дечурланата од други фан клубови што дркаат кога ќе прочитаат дека Руни нема да игра против нив.
[/IMG]
Ај не :smir:Ај да се договореме... Нојер нека иде кај вас, ама ние да идеме во 1/2 финале во ЛШ???
:nenene: Супер е,и те како...Мене најважно ми е да победиме и да ја освоиме ЛШ и не ми е гајле дали ќе игра Робен или не.Ако игра,ок!Ако не игра уште поубаво.Најважен ми е триумф на Јунајтед а за Робен има кој да се гриши дали ќе игра или не.
Малку оффтопик забегава ама ај.. :smir: