M
MIL
Гостин
Биди добро начитан , добро ситуиран , и одличен кавалер и имаш девојка топ до тебе :smir:
се ми се чини дека ако си добро начитан појќе како чудак ќе те гледат отколку како можен партнерБиди добро начитан , добро ситуиран , и одличен кавалер и имаш девојка топ до тебе :smir:
Ако е досаден и незнај да го искористи знаењето на интересен начин, да.се ми се чини дека ако си добро начитен појќе како чудак ќе те гледат отколку како можен партнер
Тоа и го реков.Наместо да глумите кловнови и идиоти, бидете тоа што сте.Или ќе дојдете до девојка или ќе си го држите у раце.
А да глумите лудило џабе ќе ви биде, кад-тад ќе падне маската и цурата ќе ојде за друг.
без барем малку поинаква маска него реалниот ти ништо не праиш...биди каков што си нормален како со сите така и со неа... маска и лице нетреба.
однеси ја на кафе, прави муабет со неа, пиши и некоја убава порака, покажи и дека ја свиѓаш на некој начин и тн и тн и тн
без барем малку поинаква маска него реалниот ти ништо не праиш...
ако грешам, или ти си светец, или јас сум клошар.
Ете, и јас сум во мнозинството
нема филозофија нит скриена порака...другар ај малце пообјасни.. стварно не те сватив нишо со постов...
без барем малку поинаква маска.... него реалниот ти ништо не правиш... не бе неможам да те сконтам шо сакаш да кажеш... и со светциве.. ај пообјасни поубаво те молам
тачно, еднаш се најдов уште пред 3-4 со женска и со нејзиниот брат, и ко почнавме со него за книги да збориме имав осет дека она за малку ќе призаспиеше И после се договоривме више да не збориме на таква тема во нејзино присуствосе ми се чини дека ако си добро начитан појќе како чудак ќе те гледат отколку како можен партнер