еве го начинот кој мене ми помогна да скинам 5кила за еден месец
4 пати неделно вежбање во теретана(да признам дека земав амино)
6 пати неделно по 30минути кардио
речиси откажан од пиење газирано
дневно пиење 2-3 литри вода(замена за газиранто)
искрено не внимавав многу шо ке јадам кроз денот ама вечерав многу порано пред да си легнам
и за на крај треба силна волја да нема разочарување после една недела мене то ми се имаше случено на неколку наврати
Аминото се на база на соја или на база на млеко и јајца, така да немаат никаква функција во твоето слабеење, само што мнооогу споро си внесувал чисти протеини и си го хранел мускулот ако си ги пиел правилно... Правете разлика меѓу амино ликвид, л-карнитин и обични амино, од овие надри хемичари преку глава више ....
Ова е више добар избор, газираното внесува многу Co2 сосебе во желудникот при што доаѓа до дуење на истиот, не многу значително но сепак 5мм до 1цм, така да тоа е фино, повеќе вода - надокнадување на она што си го изгубил преку потта ...
И како за потсетување... слабеење НЕ Е гладување, кој колку повеќе може да издржи без храна или 1 патлижанче и 1 крифче цел ден... заеби таа работа не е ова ултимејт сурвајвор, тоа се најголеми лаги што се шират меѓу неинформираните... имено слабеење е само правилна исхрана, јадење 3-4 пати во текот на денот ама квалитетно и нискокалорично, тоа ќе внесе многу хранливи материи во организмот и воедно ќе му даде сила за тренинзите што му претстојат... немојте да гладувате само тоа ќе ви препорачам, зошто организмот ќе се навикне на безјадење и кога ќе си речете.. ах супер во ред е сеа изгубив 10 кила, хемоглобинот ми е у минус да ме фати настинка ќе умрам, сеа ќе се вратам на јадење.. епа добар ден за тие изгубени 10 кила ќе качиш 30 и тоа толку брзо што послем 5 години нема да можеш да ги симнеш ....