Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
aj pls kliknete na mojot taen link

ime vo igra : ognen

kje vi vratam na site sto ste mi kliknale :)

Член од
29 октомври 2009
Мислења
33
Поени од реакции
1
abe so mislite treba li da se restartira igrava poso gubam volja za igranje koa znam deka nema nikat da bidam prv ja mislam deka treba da se restartira na sekoj 3 meseci nemora se da se restartira samo mokta za da bide pointeresno vaka so ke se iskinam od igranje i pak chaos(go zemav za primer neam niso protiv nego) ke bide za 92999439459435943 pati pred mene kolku i da igram i kolku i da bidam zver taka da misalm deka administratorite treba da ja prifatat ideava :D

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
неможе секогаш да си прв... неможе трудот на chaos да го поништиш...
тоа е тоа... обиди се да го стигнеш, направи 100 убиства и ќе го стигнеш :)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
А Chaos знаеш колку мачење истурил на игрицава и многу други ова е само фрлање во вода.
Ако се ресетираат скоровите 50% ќе се откажат од играта и јас ќе бидам меѓу тие.:toe:

Честитки! Ти беше унапреден во ранг Гангстер!

Конечно :vozbud:

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
ај ако може некој нека го убие The_KinG ми собра 1800000 а ми беа на сметка не ми е јасно како успеал да ми ги собере и да ме убие кога имав 100% здравје:kesa:

Член од
29 октомври 2009
Мислења
33
Поени од реакции
1
неможе секогаш да си прв... неможе трудот на chaos да го поништиш...
тоа е тоа... обиди се да го стигнеш, направи 100 убиства и ќе го стигнеш :)
ja ke napraam sto ubistva a za toa vreme on sto ke prai ke dreme i on ke igra taka da malce tesko deka nekoj so sega pocnal da igra ke moze nekat da go stigne ne vikam se da se ponisti nemora ni lvl ni plateni ubici nisto samo mokta da ja restartiraat ti teknuva

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
ja ke napraam sto ubistva a za toa vreme on sto ke prai ke dreme i on ke igra taka da malce tesko deka nekoj so sega pocnal da igra ke moze nekat da go stigne ne vikam se da se ponisti nemora ni lvl ni plateni ubici nisto samo mokta da ja restartiraat ti teknuva
Па што си сеа почнал да ја играш ? ова испаѓа според твоето што читам што пишуваш .... јас сеа почнав ајде ресет на сервер и сите од почеток за да бидеме рамномерни така ? , Ако не кој се регистриа после 2 месеца и тој го каже истото пак да мавнат ресет ? за сепак да сме рамномерни инаку нема да можеш да го стасаш првиот , па он игра 3 месеца ти 2 недели и сакаш да си како него , мало сутра

Г

Грејвдигер

Гостин
Сигурен сум дека ќе има ресетирање на моќта кога ќе почне официјалната верзија, ама тоа другото би требало да остане...

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Сигурен сум дека ќе има ресетирање на моќта кога ќе почне официјалната верзија, ама тоа другото би требало да остане...
ако сакаат да изгубат минимум 50% од кликачите нека праат ресет .. :toe:

Г

Грејвдигер

Гостин
ако сакаат да изгубат минимум 50% од кликачите нека праат ресет .. :toe:
Чоек така е процедурата на сите броусер базирани игри... “мора“ да се рестартират после одреден период (зависи админите како ќе си договорат дали на 3,6, 12 месеци...) пошто тој што ќе се развие најбрзо ќе е најјак и нема шанси некој да го стигне ако нема рестарт.

Сите игри работат така па не гледам Ogame, Imperia Online... и многу други да загубиле кликачи. А и тешко да се откаже некој, може да ги видиш сите кликат ко ненормални..

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Ке нема ресетирање на играта , ке има можност оној кој сака да почне од почеток , а кој не ке си продолже понатаму

Г

Грејвдигер

Гостин
Ке нема ресетирање на играта , ке има можност оној кој сака да почне од почеток , а кој не ке си продолже понатаму
хаха онда која будала ќе сака да си рестертира моќта... од кај ги вадиш овие фалш информации :nesvest:

Член од
18 март 2010
Мислења
7
Поени од реакции
1
Skеч бој кажа така.

Која сака ќе го рестарт кој не не :pusk:

Г

Грејвдигер

Гостин
Ако е така тоа се чисти глупости. Нема никој да направи рестарт, така да новите членови да не се надеват на тоа ако е така.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Овие "глупости" ми ги кажа скечбој , ке има награди пред официјалната , првите 10 добиваат маички ( во моќ) па евентуално затоа кој ке сака да си ресетира моќта т.е да почне од ноула и да игра пак за награда :)

Kajgana Shop

На врв Bottom