Иран ќе лансира астронаути во вселената?!

• Креатор на темата Креатор на темата Human
  • Време на започнување Време на започнување
Да само што ти како исто л***о не спаѓаш воопшто во тие калкулации

Иранската револуционерна гарда

Revolutionary_Guards.jpg

Нехуман овие момци повеќе се спремни да умрат за својата кауза отколку што си ти спремен да живееш
Znaes deka prvo sunite bi gi ubile neli? Onaka bi gi kolele kako jagninja na Kurban. Prvin sunite. Poslem Evreite, ama prvin sunite. A ti sto si da te prasam tolku sto gi falis ovie. Osven ako ne si siit, alal ti vera.

Iranian secret weapon against the infidels:

trebuchet.jpg

Немојте бе луѓе да се чачкате со Иран. Ќе ве сокапи со најновиот изум. Ова никој го нема (одамна)!

П

Оф топик!!!

Не е темата турција и Ф-35...
Ама во ред...
Затоа напишав наводно...Ирак бил 4-ти...а ЈНА 7-ма...

.

Kako prvo ocigledno sakas da provociras,a kako vtoro ne odi so stari tezi:tapp: a kako treto daj mi LINK deka Irak bil cetvrta sila nekogas,a ne da tresis na pamet.:tapp:

Пошто немате аргументи само вицеви дробите еден со друг како деца мали

Znaes deka prvo sunite bi gi ubile neli? Onaka bi gi kolele kako jagninja na Kurban. Prvin sunite. Poslem Evreite, ama prvin sunite. A ti sto si da te prasam tolku sto gi falis ovie. Osven ako ne si siit, alal ti vera.

hawk кој сум и што сум тоа е моја работа, јас за тебе сум праведен а во врска со темата ја кажувам вистината а не дробам емоционално како вие кои ги мразите муслиманите и дробите се и сешто:tapp:

Едноставно дечките од Иран ми се симпатични, произведуваат се и сешто и не се плашат од ништо, а која религија и националност се, за разлика од вас повеќето дрмосерци кои коментирате емоционално, мене воопшто не ме интересира

Пошто немате аргументи само вицеви дробите еден со друг како деца мали

hawk кој сум и што сум тоа е моја работа, јас за тебе сум праведен а во врска со темата ја кажувам вистината а не дробам емоционално како вие кои ги мразите муслиманите и дробите се и сешто:tapp:

Gi mrazat muslimanite DA,ali zaboravet deka Makedonija tokmu so edna muslimanska-sekularisticka zemja imat bezbednosen i stratesi dogovor posle USA,koje sto so toa se garantira opsotenjeto na Makedonija,plus da ne spomnuvam sega politickata i ekonomskata podrska sto Makedonija dobiva tokmu bas od edna muslimanska zemja ,a dodeka hristijanska Grcija ne saka da dozvoluva Makedonija da stane clenka na NATO:toe:

Едноставно дечките од Иран ми се симпатични, произведуваат се и сешто и не се плашат од ништо, а која религија и националност се, за разлика од вас повеќето дрмосерци кои коментирате емоционално, мене воопшто не ме интересира

ne se ni bas tolku interesni:tapp: No ako Izrael ima atomska bomba togas zosto da nema i drugite..:toe:

Најголем сојузник на Македонија во регионот е Турција а најголеми непријатели србија, грција и бугарија, но сепак некои форумџии плачат по последните три.

Тоа е и најголемиот хендикеп кај нас, секогаш од погрешната страна

абе праведен,до вчера само оружје ни прикажуваше на темава,не се прави наивен ! импресионирани сме многу...

абе праведен,до вчера само оружје ни прикажуваше на темава,не се прави наивен ! импресионирани сме многу...

Јас сум праведен, не ме интересира многу твојата импресионираност, размислувам и говорам вистина а ти можеш да бидеш импресиониран или искомплексиран. Правилно ја кажувам фактичката состојба таква каква што е а емоциите се она што сакаме да биде а не она што е, така да ти велам џабе дробиш емоционално - зборувај вистина, ако ние се движиме 100 чекори на сат иран се движи 1 мах на сат и ова е една работа а друга е дробење емоционално, анти муслимански, шовинистички.......

Јас сум праведен, не ме интересира многу твојата импресионираност, размислувам и говорам вистина а ти можеш да бидеш импресиониран или искомплексиран. Правилно ја кажувам фактичката состојба таква каква што е а емоциите се она што сакаме да биде а не она што е, така да ти велам џабе дробиш емоционално - зборувај вистина, ако ние се движиме 100 чекори на сат иран се движи 1 мах на сат и ова е една работа а друга е дробење емоционално, анти муслимански, шовинистички.......
кај виде жити се антимуслимански,шовинистички коментари...ако не ти се допаѓаат некои коментари-твој проблем...и бриши го никот,си го погрешил
во врска со брзината,гледам дека Иран се движи со 1 мах предност од нас,само што го згрешил правецот-оди во неповрат!

во врска со брзината,гледам дека Иран се движи со 1 мах предност од нас,само што го згрешил правецот-оди во неповрат!

Тоа значи дека километражот ти работи но компасот ти е расипан

СЕ што не е како што некој вахабит замислил тогаш е обавезно антиисламски, антиалбански, анти се! И шовинистички!

Спроведен, а бе, Иран велиш сите сунити ќе ги потепа, а?

Со требуше или со
PlainsPiercedPipeAx.jpg

кој тврди дека Иран нема томахавк? Купиле од американците, уште навемето, се спремале, знаеле дека ќе дојде до закана од американците.

Iranian secret weapon against the infidels:

trebuchet.jpg

Немојте бе луѓе да се чачкате со Иран. Ќе ве сокапи со најновиот изум. Ова никој го нема (одамна)!

Е готово. Сега Американците се уплашија од новото оружје на Иран и сигурно нема да ги нападнат. Генијалци се ова Иранциве...

Јас сум праведен
Јас сум праведен
Јас сум праведен
Јас сум праведен
Јас сум праведен
Јас сум праведен
Јас сум праведен
Јас сум праведен
Јас сум праведен
Јас сум праведен

Којзнае, ако продолжиш да повторуваш можи ќе не убедиш...:jaj:

мора да е праведен,како ќе заработиш 70тина девици поинаку?!

As the first line of defence, the long range anti rocket and anti missile iranian weapon:

trebuchet.jpg

at the second stage, for close range missile destruction, with a devastating effect:

PlainsPiercedPipeAx.jpg

While if by any chance, the infidel Americans manage to get a foothold on the Iranian soil, the Iranian faithful will meet them hand to hand with the weapon of the God! Straight from China, a duplicate (an original fake) of Muyamotto Musashi's sword!

82f371901c3618de.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom