Во врска си ангажманот на Галас.... мислам дека ќе биде доста корисен, има во него добри партии барем уште 2-3 сезони а досега сум го гледал и во Арсенал и во Челзи, човекот е работник, неуморен е а и добар е и во напад и во дефанзива... Једино што ми смета е неговиот карактер - сетете се дека е скаран со скоро цела екипа на Арсенал па тоа негово однесување се надевам нема да го пренесе во Јувентс...
За Красич сум многу разочаран.... Еве сега читам пошто Маротта останал со празни раце ќе тргнел по некој си Мартинез...
http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/1437.html
Епа браво одлична замена за Красич...... Едвај чекам да го донесеме овој Мартинез па да игра прва постава со Зебина, Легротање , григера и Амаури ...... цццц, каква екипа бевме а каква стануваме, како намерно да не уништуваат..... небаре ако платеше и 18 милиони лошо ќе беше... ама ај вака ќе имаме повише пари за ,, играчишта ,, како Мартинез и Пепе.... Ах што сакам да го лапне Шинтер па догодина да не тепаат со 5:0 не со 2:0 ..... Али џабе се замараме и така ништо неможе да смениме.....
А за Диего.... Па зашо да не го продадеме... еве се гледа дека не вреди играчот ,, некојси ,, Манчестер сака да го купи ... Не се вклопвал во плановите на Дел Нери.... Овој ниско рангиран тернер нема капацитет за ваков клуб, така да не верувам дека ќе остане подолго од една сезона,
па ајде да го распродаде единственото што моментално вреди и има песпектива за развој во јувентус..... Се крстевме во Марота ама овој полош од Секо ќе излезе.... Овој барем плаќеше и повеќе од што треба