Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
eagle eye, dobar film lali spustiv torent so dodusa ``kvalitetna`` kino snimka

Get Smart

Dobra komedija,vredi da se pogledne?

getsmart-final-poster-big.jpg

Envy

envy.jpg

Интересна Бен Стилерска комедија,но дефинитивно не е за сите.
Ова е комедија без ниедна практична смешка,без интересни линии и ред други работи кои доаѓаат со стандардните комедии.

Едноставно,оценка не може да му се даде,бидејќи зависи од вашиот вкус,но ако ви се допаднал Tropic Thunder,ќе ви се допадне и овој филм.
Очекувам да прерасне во еден од оние култни класици.

Wanted (2008)
normal_wanted-nycc_poster.jpg

Хм, филм препуцан со неверојатно јаки ефекти. Приказната уште од самиот почеток да те заинтересира, но после станува некако монотоно и пресвртот некако предвидлив.
Но, ако некој сака да помине акциона ноќ, со многу ефекти, дефинитивно му го препорачувам.
Од мене - 6 (до кај 7) / 10

The Faculty

5145T3G9R6L._SS500_.jpg

Нешто помеѓу хорор и трилер,но одлична глума од (скоро сите) млади актери во него,дефинитивно една од подобрите изведби на Џош Хартнет,а и приказната е доста интересна и крајот е прилично напнат.

8/10,a must see! :)

П.с. И Ашер го има,боље што не станал глумец :wink:

Ама не е на HD. :(

Него јас последно го изгледав The Hammer и дефинитивно, море да, да, да. Ова е еден од најпотценетите филмови од ланската година.

Добра комедија, ја препорачувам.

the_dark_knight_poster.jpg

IMBA филмче. Чекав рип од оригинал доста време ама сигурен сум дека вредеше. Приказна ЗАКОН, Глума (особено Хит Леџер) ЗАКОН, ЕФЕКТИ ЗАКОН. Немам што друго да кажам, ако го немате гледано.... одма да се гледа. Можеби некој ќе рече typical Superhero филм али не е така.

П.с: Ако не го имате гледано првиот дел (Batman Begins) прво тој да се гледа обавезно, исто така ЗАКОН филмче. Да беше малку поевтин Блу-реј комбото (Dark Knight + Batman Begins) без мислење ќе го купев.

Последен SAW 4

повеќе ми се свиѓаа минатите делови , но сепак беше добар

7/10 :kafe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom