Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Сепак мислам дека греши Липи што ги форсира нашите сепак не се во топ форма барем за сега а пола состав е Јувентус.Да се падне Бразил исто ко да игра против Јуве наместо италија.Затоа да комбинира играчи.Пацини,Пирло,Џилардињо,Де роси и др
и тие шо ги спомна подобро да си одберат некое пабче летово и да си гледаат фудбал на раат...

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
јас мислам дека би требало да не го зема амаури пошо е во катастрофална форма исто така и тони не треба ама тони за разлика од амаури не играше толку така да нека си реши липи кој ке повика и шо ке повика а не само од јуве мора да го земи еден сантон кој сезонава неколку пати го иам гледано мн е добар

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Тони забележа добри игри во дресот на Рома и се повреди...ама ова дрвото наше нема абер,не ми се верува толку да падни формата на еден играч,ни за во македонска лига не е кадарен

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Тони забележа добри игри во дресот на Рома и се повреди...ама ова дрвото наше нема абер,не ми се верува толку да падни формата на еден играч,ни за во македонска лига не е кадарен
абе кој добри игри шо ти е 3 утакмици изиграл и да иде на светско да се посере како прошлото такмичење неможе од 3 утакмици да се одлучи !!!!

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
нормално дека со 3 не можи,почна да влегува во форма,а немаше заиграно цела полусезона,за разлика од Амаури кој нема пропуштено меч,ниту гол ниту асистенција има постигнато...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
мислам дека на Амаури му требаат више од 12 гола до крај сезона за да има шанси да оди што не вериувам да даде повеќе од 6 незнам што се дешава со типот

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Ej oзбилно гледај да не заборавиш баш ме интересира ова.:)

Mомци заебете фарсополи испеана тема е на форумов...

За против Ливорно се шпекулира на ова:

Del Piero - Amauri
Diego
Melo -- Candreva
Grosso -------------------Caceres
Chiellini - br.33 - Cannavaro
Superman

Интересна формација со една посериозна мана (гледај над Супермен). Не сме ги гледале во ваков систем, па би било интересно да видиме што ќе изиграат.
Катанец и Македонија. Иста формација
Наумоски- Стојков
Пандев
Шумуликоски--- Георгиевски
Попов Г.-----------------------Лазаревски
Новески- Митрески--- Седлоски
Супермен

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Интересно ми изгледа Мело и Кандрева па и Диего на природни позиции изгледа нешто смислил Зак па се надеваме на победа во Ливорно

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Интересна е формацијата, има простор за комбинаторики

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
So vakva formacija 5-2-1-2 tesko deka mozeme da imame uspeh:toe:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Интересно ми изгледа Мело и Кандрева па и Диего на природни позиции изгледа нешто смислил Зак па се надеваме на победа во Ливорно
Против Ливорно ако не се надеваме на успех, против кого да се надеваме :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom