Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доста е*ачи на форумов,све живо почнавте да легнувате..Мислам дека е глупа темава и дека девојчињава се понижени тука ненормално..Секој пишува што сака и како сака..

На некои им се допаѓа тоа. Перверзни се.

No offense!

Абе и да се перверзни нивна работа,ова што се пишува глупости живи..
Не читај ако ти е срам... или се плашиш дека некоја форумџика ќе сака да те легни, а ти немаш со шо да се покажиш?

Не читај ако ти е срам... или се плашиш дека некоја форумџика ќе сака да те легни, а ти немаш со шо да се покажиш?

Добро де јас неам со што,затоа ти си тука друже сите да ги исполегнеш..Замисли си како би било твоја женска или сестра и некој така да пише..

Добро де јас неам со што,затоа ти си тука друже сите да ги исполегнеш..Замисли си како би било твоја женска или сестра и некој така да пише..

За женска - би бил горд.

Другар темава е во ЧДА...башка за зезање е... и да не идам офтопик ја сакам Леандра..али неам 18 така да не се важи :vozbud:

Абе и да се перверзни нивна работа,ова што се пишува глупости живи..

Не мислев ништо лошо јас со тоа што го напишав...Патем заборавив да напишам во предходниот пост, и јас би ја легнал Леандра. За некои работи имаме исто мислење и мислам дека таман ќе си бендисаме, ама може она нема да ме бендиса. :vozbud:

до Леандра: Колку се собраа веќе? :pos:
Јас не би сакал да чекам две години, се откажувам од тебе :)

Ок тоа е твое мислење ја не мислам така..

Е да. Тука се согласувам со тебе. Грда женска имаш.

П.С. Не пламнувај, молимтисе. ЧДА = шала.

до Леандра: Колку се собраа веќе? :pos:
Јас не би сакал да чекам две години, се откажувам од тебе :)

Немој да се откажуваш,таман мислев да те ставам преку ред :vozbud:

Bump%2520boobs%5B1%5D.jpg
- зошто тоа и треба на темава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom